icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Bruns ten Brink-autoverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
bruns-ten-brink

Kies jij voor een Bruns ten Brink-autoverzekering?

Is een autoverzekering van Bruns ten Brink voor jou de beste en voordeligste keus?

Met onze Autoverzekeringvergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen, inclusief de Bruns ten Brink-autoverzekering. Bekijk wat een Bruns ten Brink-autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekeringvergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens Bruns ten Brink

 • Telefoonnummer:
  075 - 659 04 00
 • Website:
  http://www.saa.nl
 • Adres:

  Postbus 9000
  3007 AA Rotterdam

Stap eenvoudig over

 • Circa 30 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

Bruns ten Brink-autoverzekering opzeggen

Bruns ten Brink-autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Bruns ten Brink .

Over Bruns ten Brink-autoverzekering

Bruns ten Brink bestaat sinds 1940 en treedt op als schadeverzekeraar, met name voor de particuliere markt en via een tussenpersoon. Bruns ten Brink zorgt voor de afwikkeling van schade en de administratieve afhandeling. Bruns ten Brink maakt onderdeel uit van SAA Assuradeuren, een dienstverlener gericht op assurantiebemiddelaars.