icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Delta Lloyd-autoverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
delta-lloyd

Kies jij voor een Delta Lloyd-autoverzekering?

Is een autoverzekering van Delta Lloyd voor jou de beste en voordeligste keus?

Met onze Autoverzekeringvergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen, inclusief de Delta Lloyd-autoverzekering. Bekijk wat een Delta Lloyd-autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekeringvergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens Delta Lloyd

 • Telefoonnummer:
  020 - 594 91 11
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.deltalloyd.nl
 • Adres:

  Postbus 1000
  1000 BA Amsterdam

Stap eenvoudig over

 • Circa 30 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

Delta Lloyd-autoverzekering opzeggen

Delta Lloyd-autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Delta Lloyd .

Over Delta Lloyd-autoverzekering

Delta Lloyd is een financiele dienstverlener - opgericht in 1969, na een fusie tussen Delta en Nedlloyd- en gespecialiseerd in verzekeringen, bancaire producten en vermogensbeheer. Producten kunnen worden afgesloten via een adviseur. Delta Lloyd Verzekeringen maakt deel uit van de beursgenoteerde Delta Lloyd Groep. Naast de autoverzekering heeft Delta Lloyd ook verzekeringen voor vervoer en reizen, wonen, gezondheid, ongevallen en overlijden en pensioen en lijfrente en zakelijke verzekeringen. Daarnaast biedt de financiele dienstverlener producten op het gebied van sparen, hypotheken en pensioen.