icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Reviews van Ditzo autoverzekering


Ditzo-autoverzekering

Totaalscore

53 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
53 reviews

C.S.

20 juli 2017

Mijn auto is WA verzekerd bij Ditzo. Ik ben pas van achteren aangereden buiten mijn schuld. Ditzo wil er niets mee te doen. Ik moet zelf de tegenpartij maar aansprakelijk stellen... dit ondanks het feit dat ik ook een rechtsbijstandverzekering bij hen heb. Een paar jaar geleden was Ditzo wel ok, leuk en hip. Maar nu is de service echt bedroevend slecht. Tijd voor een andere verzekering...


joor

10 juli 2017

Ditzo adviseert elk wissewasje te melden. Ook wanneer je besluit geen claim in te dienen, blijft deze registratie bestaan, en wordt tegen je gebruikt. Resultaat -> Je wordt geweigerd voor aan andere verzekering wanneer je alleen maar onschuld-schades meldt en onschuld-schades meldt die je niet claimt. Hier betaal je ook nog eens de hoofdprijs (50% duurder) voor.


Paul

26 mei 2017

Helder aanbod, makkelijk af te sluiten, goedkoop maar toch compleet


John

24 mei 2017

Zolang je je premie betaald , geen schade hebt gaat alles goed. Als je schade hebt dan moet je de schade melden via een mail. Je bent verplicht naar hun reparateur de schade te taxeren. Dan hoor je niets, het is stil aan de andere kant.Als je belt, en heb je hun gemaild dan zijn ze er mee bezig. Ga zo maar door. Na negen maanden krijg je een bericht dat de schade uitbetaald is en € 150 afgetrokken is eigen risico. Geen brief of email met de vraag waar blijft u schade of dient u deze niet meer in, het lijkt wel een call center in India of Suriname.Ja maar ik ben aangereden buiten mijn schuld. Nou de schade is niet ontvangen dus daarom deze brief. Ik ga de schade nu aangetekend opsturen en de aansprakelijke mailen of Ditzo de schade bij hun verzekering geïnd heeft. Zo ja wordt vervolgd in de rechtszaal.


Anoniem

26 maart 2017

je betaald meer premie dan dat ze beloven