icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis.

icoon nieuw huis

Reviews van Ditzo autoverzekering


Ditzo-autoverzekering

Totaalscore

55 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
55 reviews

Frans

14 november 2017

Prima premie t.o.v. andere verzekeraars. Schade melden gaat perfect via de app. De schade ook zeer goed afgewerkt kosteloos leenauto gehad.


Linda

2 november 2017

Met mijn verzekering is niets mis, maar bij Roy Data staan mijn schadevrije jaren niet juist in de computer. Ik rijd al 27 jaar schadevrij auto maar bij Roy Data zijn maar 16 bekend. Dat scheelt 10 jaren dus moet meer premie betalen.


C.S.

20 juli 2017

Mijn auto is WA verzekerd bij Ditzo. Ik ben pas van achteren aangereden buiten mijn schuld. Ditzo wil er niets mee te doen. Ik moet zelf de tegenpartij maar aansprakelijk stellen... dit ondanks het feit dat ik ook een rechtsbijstandverzekering bij hen heb. Een paar jaar geleden was Ditzo wel ok, leuk en hip. Maar nu is de service echt bedroevend slecht. Tijd voor een andere verzekering...


joor

10 juli 2017

Ditzo adviseert elk wissewasje te melden. Ook wanneer je besluit geen claim in te dienen, blijft deze registratie bestaan, en wordt tegen je gebruikt. Resultaat -> Je wordt geweigerd voor aan andere verzekering wanneer je alleen maar onschuld-schades meldt en onschuld-schades meldt die je niet claimt. Hier betaal je ook nog eens de hoofdprijs (50% duurder) voor.


Paul

26 mei 2017

Helder aanbod, makkelijk af te sluiten, goedkoop maar toch compleet