icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Ditzo autoverzekering


Ditzo-autoverzekering

Totaalscore

69 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
69 reviews

Silvia

17 juni 2020

houden zich niet aan afspraken, zijn slecht bereikbaar en gooien gewoon je premie met 40% omhoog onder het mom van mensen claimen teveel schade. Met andere woorden mag je meer betalen voor een ander.


Wim

8 juni 2020

Afsluiten verzekering gebeurd met enkele muisklikken, maar verzekering is moeilijk op te zeggen.


onpersoonlijke behandeling

17 januari 2020

Probeer mijn nieuwe auto te verzekeren maar krijg van de medewerker van Ditzo een hoger maandbedrag op dan op de site wordt vermeld. Medewerker kan het niet uitleggen en ik word zeer slecht geholpen. Na jarenlang verzekerd te zijn geweest bij Ditzo nu maar naar een ander.


Anoniem

15 december 2019

Wilde met mijn autoverzekering overstappen naar Ditzo. 19 maat schadevrij. Helaas heb ik wel 1x een beroep gedaan op het waarborgfonds en 1x uit coulance overwegingen een kleine uitkering ontvangen van mijn inboedelverzekering. Ik vorm hierdoor een te groot risico voor Ditzo en wordt zonder enige vorm van wederhoor als brokkenmaker geweigerd. Ik voel mij geschoffeerd temeer daar ik ondanks enkele verzoeken om uitleg geen enkele toelichting krijg van dit bedrijf. Overigens wil ik er al helemaal niet meer naar overstappen want dit soort bedrijven mogen van mij direct ophoepelen.


MF

16 mei 2019

Ik heb een andere auto aangeschaft, heb 41jaar schadevrij gereden en ben al jaren klant,Nu niet meer NU BEN IK INEENS TE OUD 81 JAAR OM TE VERZEKEREN. DÁT NOEM IK NIET KLANTVRIENDELIJK.