icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Ditzo autoverzekering


Ditzo-autoverzekering

Totaalscore

68 reviews
  • Afhandeling schadeclaims
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
68 reviews

Kevin

14 juli 2021

Waardeloos zijn de autoverzekeringen van ditzo. Wij maken het volgende vaak mee bij deze waardeloze maatschappij: Ditzo kan de premie van de autoverzekering niet afschrijven, je krijgt meteen een mail hierover en voordat je de kans hebt is je auto al als onverzekerd gemeld bij het rdw! Dit allemaal binnen 24 uur.


albertdelft

2 januari 2021

Toen ik ruitschade aan mijn linker zijruit claimde omdat een onbekende er krassen in gemaakt had, werd dit netjes gratis geregeld ofschoon het moederbedrijf ASR dat eigenlijk niet wilde doen! Ik werd zelfs na de reparatie gevraagd of alles naar tevredenheid was verlopen. Erg goede service vind ik dat.


Jessica

5 september 2020

Ik wilde mijn autoverzekering aanpassen omdat ik een (voor mij) nieuwe auto gekocht heb. Volgens de site is dat in 5 minuten geregeld maar na 2 uur was het klusje nog niet geklaard. Ik heb contact opgenomen via whatsapp (ze beloven een responsietijd van Max. 2 uur).De volgende ochtend weer geprobeerd en wederom contact gezocht via whatsapp, telefonisch, moedermaatschappij asr geprobeerd te bellen, via Facebook een bericht achter gelaten en uiteindelijk ter plaatse bij de dealer een andere autoverzekering afgesloten. Ruim 24 uur later nog steeds geen reactie ontvangen op al mijn pogingen tot contact. Gelukkig ben ik nu weg. Ik moet er niet aan denken dat ik een ongeval had gehad en ze na 24 uur nog steeds niet weet te bereiken.....


Silvia

17 juni 2020

houden zich niet aan afspraken, zijn slecht bereikbaar en gooien gewoon je premie met 40% omhoog onder het mom van mensen claimen teveel schade. Met andere woorden mag je meer betalen voor een ander.


Wim

8 juni 2020

Afsluiten verzekering gebeurd met enkele muisklikken, maar verzekering is moeilijk op te zeggen.