icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Kies jij voor een Fairzekering-autoverzekering?

Is een autoverzekering van Fairzekering voor jou de beste en voordeligste keus?

Met onze Autoverzekeringvergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen, inclusief de Fairzekering-autoverzekering. Bekijk wat een Fairzekering-autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekeringvergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens Fairzekering

 • Telefoonnummer:
  030 - 256 70 15
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.fairzekering.nl
 • Adres:

  Marshalllaan 2
  2625 GZ Delft

Stap eenvoudig over

 • Circa 35 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

Fairzekering-autoverzekering opzeggen

Fairzekering-autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Fairzekering .

Over Fairzekering-autoverzekering

De autopolis fairzekering bestaat sinds 2013 en beloont automobilisten die veilig en rustig rijden. Je rijstijl wordt geregistreerd en gemeten via een Chipin, een gratis stekker die je onder het dashboard van je auto plaatst. Je krijgt 10% of 35% korting op je netto maandpremie. Je kunt een verzekering afsluiten met de dekkingen: WA, beperkt casco of allrisk. Als je 10 van de 12 maanden niet rustig rijdt, kan de polis worden stopgezet. De korting wordt op maandbasis vastgesteld, eventuele behaalde premiekorting wordt binnen 10 dagen naar de verzekerde overgemaakt. fairverzekering wordt uitgevoerd door Risk Verzekeringen in Nieuwegein en is ontwikkeld in samenwerking met Nationale Nederlanden, die het risico draagt. Fairzekeringen biedt momenteel alleen autoverzekeringen aan.