icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Kies jij voor een Generali-autoverzekering?

Is een autoverzekering van Generali voor jou de beste en voordeligste keus?

Met onze Autoverzekeringvergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen, inclusief de Generali-autoverzekering. Bekijk wat een Generali-autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekeringvergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens Generali

 • Telefoonnummer:
  088 - 668 00 00
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.generali.nl
 • Adres:

  Postbus 1888
  1110 CL Diemen

Stap eenvoudig over

 • Circa 30 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

Generali-autoverzekering opzeggen

Generali-autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Generali .

Over Generali-autoverzekering

Generali is een zelfstandige verzekeraar, onderdeel van de internationale Generali Group en al ruim 140 jaar actief in Nederland. Generali biedt zowel zakelijke als particuliere schade- (op het gebied van onder andere auto, inboedel/opstal, rechtsbijstand en reizen), inkomens-, levens- en pensioenverzekeringen aan. De polissen zijn direct online af te sluiten of via een adviseur. Voor vragen kun je telefonisch, per e-mail en per chat bij de verzekeraar terecht.