icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Reviews van London Verzekeringen autoverzekering


London Verzekeringen-autoverzekering

Totaalscore

32 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
32 reviews

Tom Peters

18 januari 2016

Een verzekeraar uit de oude doos. Online kun je eigenlijk niks regelen en de website oogt gedateerd. Momenteel bij London tot ik zag dat ik de helft goedkoper elders kon. Opzeggen kon per mail, aldus een helpdeskmedewerker (dit is niet aangegeven op de website). Na bijna een week nog maar eens bellen waarom de verzekering niet is opgezegd. Blijkt dat ze zich stijf vasthouden aan hun voorwaarden dat je een maand moet wachten voordat dit kan. Nu ben ik dubbel verzekerd (want ik wilde 1 dag overlapping. 1 min niet verzekerd en brommer staat in de schuur, dan heb je 400 euro aan je broek van de RDW) en ook weigeren ze bij London Verzekeringen mijn BM-verklaring te geven welke ik binnen twee weken moest inleveren bij mijn nieuwe verzekering. Dit gaat dus niet lukken, maar London Verzekeringen geeft er geen zak om. Ik zou zeggen, London Verzekeringen, niet aan beginnen, dan leef je zonder problemen. Nooit meer London Verzekeringen voor mij.


Suzanne

7 mei 2015

Op 10 april ben ik met mijn auto aangereden door een andere auto. Deze meneer kwam van het parkeerterrein de normale weg oprijden en heeft mij daarbij niet gezien. Hij heeft op het schadeformulier dan ook de schuld op zich genomen. Ik heb contact opgenomen met zijn verzekering LONDON VERZEKERINGEN. Deze wilde perse een expertise bij mijn auto, daarna is er mijn auto total loss verklaard. Nu ongeveer een maand later krijg ik een brief van LONDON VERZEKERINGEN dat de tegenpartij zijn schadeformulier niet heeft opgestuurd. Dus ik krijg niks uitgekeerd. Ik moet nu zelf ervoor zorgen dat de tegenpartij alsnog zijn formulier opstuurt. Helemaal top aangezien deze Chinese meneer niet met mij kan communiceren. Verder heb ik de 2 keer dat ik heb gebeld met deze verzekeraar erg onbeleefde mensen aan de telefoon gehad die mij niet netjes te woord konden staan. Zeer ontevreden!!


paul straatman

5 december 2013

Te laat met betalen is onherroepelijk een afmelding bij het RDW (boete van ca 400 euro) Arrogant in opstelling naar klant hier geld gewoon goedkoop is duurkoop


London

14 november 2013

In de gevallen dat ik er aanspraak op moest maken, is alles correct afgehandeld


Elgin

14 november 2013

alle schade werd altijd correct vergoed.en de goedkoopste