icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Kies jij voor een myJINI-autoverzekering?

Is een autoverzekering van myJINI voor jou de beste en voordeligste keus?

Met onze Autoverzekeringvergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen, inclusief de myJINI-autoverzekering. Bekijk wat een myJINI-autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekeringvergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens myJINI

 • Telefoonnummer:
  076-7620150
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.myjini.nl
 • Adres:

  Haagweg 1
  4814 GA Breda

Stap eenvoudig over

 • Circa 35 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

myJINI-autoverzekering opzeggen

myJINI-autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van myJINI .

Over myJINI-autoverzekering

myJINI bestaat sinds begin 2015 en beloont automobilisten voor veilig en zuinig rijden. Een gratis kastje (de myJINI connector) in de auto registreert de rijstijl en het afgelegde aantal kilometers. Voor rustig en zuinig rijden of het mijden van files verdien je punten en krijg je tot 30% korting op de verzekeringspremie. De autoverzekering wordt aangeboden in samenwerking met verzekeraar AllSecur, het bedrijf achter myJINI is BNV Mobility. De myJINI autoverzekeringen zijn zowel voor particulieren als zakelijke rijders inclusief zzp'ers. Je kunt een verzekering afsluiten met de dekkingen: WA, beperkt casco of allrisk.