icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Noordhollandsche van 1816-autoverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
noordhollandsche-van-1816

Kies jij voor een Noordhollandsche van 1816-autoverzekering?

Is een autoverzekering van Noordhollandsche van 1816 voor jou de beste en voordeligste keus?

Met onze Autoverzekeringvergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen, inclusief de Noordhollandsche van 1816-autoverzekering. Bekijk wat een Noordhollandsche van 1816-autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekeringvergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens Noordhollandsche van 1816

 • Telefoonnummer:
  0226 - 33 18 16
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.nh1816.nl
 • Adres:

  Postbus 1
  1724 ZG Oudkarspel

Stap eenvoudig over

 • Circa 35 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

Noordhollandsche van 1816-autoverzekering opzeggen

Noordhollandsche van 1816-autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Noordhollandsche van 1816 .

Over Noordhollandsche van 1816-autoverzekering

Al 200 jaar lang verzekert verzekeringsmaatschappij Nh1816 Verzekeringen huis en haard. Oorspronkelijk als een onderlinge brandwaarborgmaatschappij, maar tegenwoordig landelijk opererend als een zelfstandige, onafhankelijke en cooperatieve schade- en levensverzekeraar.

Nh1816 Verzekeringen is sinds 1816 gevestigd in het Westfriese Oudkarspel en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een middelgrote schade- en levensverzekeraar die uitsluitend samenwerkt met professionele verzekeringsadviseur. Door gewoon ons werk goed te doen hebben wij een reputatie opgebouwd als 'Beste Schadeverzekeraar van Nederland' en zijn wij marktleider als het om particuliere schadeverzekeringen gaat.