icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Kies jij voor een Onna-onna-autoverzekering?

Is een autoverzekering van Onna-onna voor jou de beste en voordeligste keus?

Met onze Autoverzekeringvergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen, inclusief de Onna-onna-autoverzekering. Bekijk wat een Onna-onna-autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekeringvergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens Onna-onna

 • Telefoonnummer:
  020 - 820 36 50
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.onna-onna.nl
 • Adres:

  Postbus 37020
  1030 AA Amsterdam

Stap eenvoudig over

 • Circa 35 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

Onna-onna-autoverzekering opzeggen

Onna-onna-autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Onna-onna .

Over Onna-onna-autoverzekering

Onna-onna bestaat sinds 2008 en richt zich met haar verzekeringen op vrouwen, zoals blijkt uit de standaard handtasdekking (bij diefstal van de handtas is ook de inhoud gedekt tot 750 euro). Mannen kunnen ook terecht. Sinds 2011 is Aegon mede-eigenaar van onna-onna. Onna-onna biedt ook standaard de hulpdienst Serious Assist aan. Bij een ongeval in Europa krijg je persoonlijke assistentie van de verzekeraar via hulp met het schadeformulier en een lift naar huis. Naast de autovezekering biedt Onna-onna ook een inboedel-, opstal-, aansprakelijkheids-, reis- en gezinsongevallenverzekering aan.