icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Polis Direct-autoverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
polis-direct

Kies jij voor een Polis Direct-autoverzekering?

Is een autoverzekering van Polis Direct voor jou de beste en voordeligste keus?

Met onze Autoverzekeringvergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen, inclusief de Polis Direct-autoverzekering. Bekijk wat een Polis Direct-autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekeringvergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens Polis Direct

Stap eenvoudig over

  • Circa 35 autoverzekeraars
  • Actuele premies
  • Direct óf later afsluiten

Polis Direct-autoverzekering opzeggen

Polis Direct-autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Polis Direct .

Over Polis Direct-autoverzekering

Polis Direct is onderdeel van Bovemij Financiele Diensten en bestaat sinds 1995. Polis Direct is een onafhankelijke particuliere verzekeringsbemiddelaar en heeft ruim 120.000 verzekeringen. Je kunt bij alle verzekeringen zelf een herstelbedrijf of reparateur kiezen bij schade. Polis Direct biedt verzekeringen aan op het gebied van vervoer, reizen, inboedel- en woonhuis, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, ongevallen en uitvaart. De verzekeringen zijn los af te sluiten en in pakketvorm.