icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

PolisVoorMij-autoverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
polisvoormij

Kies jij voor een PolisVoorMij-autoverzekering?

Is een autoverzekering van PolisVoorMij voor jou de beste en voordeligste keus?

Met onze Autoverzekeringvergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen, inclusief de PolisVoorMij-autoverzekering. Bekijk wat een PolisVoorMij-autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekeringvergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens PolisVoorMij

Stap eenvoudig over

  • Circa 35 autoverzekeraars
  • Actuele premies
  • Direct óf later afsluiten

PolisVoorMij-autoverzekering opzeggen

PolisVoorMij-autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van PolisVoorMij .

Over PolisVoorMij-autoverzekering

PolisVoorMij bestaat sinds 2009 als tussenpersoon en biedt online autoverzekeringen aan voor particulieren. De autoverzekering richt zich op veilige rijders door veilig rijgedrag te belonen met extra korting. PolisVoorMij verzekert geen automobilisten met negatieve schadevrije jaren, hele dure autos en zakelijke rijders. PolisVoorMij is de handelsnaam van Adaptto Groep, een platform dat verzekeraars, pensioenfondsen en banken ondersteunt. PolisVoorMij is gespecialiseerd in autoverzekeringen, maar biedt via de website de optie aan verzekeringen af te sluiten via Alblasserwaardsche Assurantien, tevens onderdeel van Adaptto Groep.