icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Van Kampen Groep-autoverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
van-kampen-groep

Kies jij voor een Van Kampen Groep-autoverzekering?

Is een autoverzekering van Van Kampen Groep voor jou de beste en voordeligste keus?

Met onze Autoverzekeringvergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen, inclusief de Van Kampen Groep-autoverzekering. Bekijk wat een Van Kampen Groep-autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekeringvergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens Van Kampen Groep

 • Telefoonnummer:
  0229 - 28 78 88
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.vkg.nl
 • Adres:

  Postbus 1015

  1620 KA Hoorn

Stap eenvoudig over

 • Ruim 40 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

Van Kampen Groep-autoverzekering opzeggen

Van Kampen Groep-autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Van Kampen Groep .

Over Van Kampen Groep-autoverzekering

Van Kampen groep (VKG) bestaat ruim 65 jaar en werkt als fullserviceprovider samen met tussenpersonen en verzekeraars. Voor verschillende schadeverzekeraars is VKG volmacht en risicodrager. VLG verzorgt onder die noemer de polissen en schadeafhandeling van schadeverzekeraars Aegon, ASR, Avero Achmea, Delta Lloyd, Generali, de Goudse, Nationale-Nederlanden en Reaal. Van Kampen Groep heeft zowel particuliere als zakelijke verzekeringsproducten. Particulieren kunnen pakketpolissen afsluiten op het gebied van vervoer (waaronder auto-, motor- en fietsverzekeringen), reizen, caravan, inboedel- en opstal, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en voor medische zaken (gezinsongevallen en huisdieren).