icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Reviews van Van Kampen Groep autoverzekering


Van Kampen Groep-autoverzekering

Totaalscore

4 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
4 reviews

W.D.

7 maart 2016

Zeer foute verzekeraar of tussenpersoon. Administratie is één grote janboel en dat wordt afgeschoven op de klant. Wij hebben een verzekering afgesloten voor een auto waarbij we geen originele factuur krijgen toegestuurd, niet op het postbus adres en niet op de vestiging. Vervolgens krijgen we een laatste herrienering waarbij wij direct hebben gebeld om het toesturen van de originele factuur. Toen dit uitbleef hebben wij het assurantie kantoor gebeld waar we de auto hadden verzekerd. Eindelijk werd 3 maanden na dato de originele factuur (zonder briefhoofd) verstuurd. Daarna z.s.m. betaald. Echter gaat VKG doodleuk een aangifte doen bij RDW. Na betaling doen ze net alsof er niet is betaald en geven ze alles uit handen bij een incasso en dreigen ze met ons op de zwarte lijst te plaatsen (lijst van wan betalers). Dit bedrijf is zeer fout, zijn duur, corresponderen niet eenduidig of helemaal niet en betalen geen BTW bij ruitschade. Ik raad u aan om hier GEEN verzekering af te sluiten.


A. Nonime

4 maart 2016

Een stornering van een heel klein restbedrag leidde tot het uit de verzekering zetten. Ondanks herhaalde verzoeken was er geen mogelijkheid dit administratief te regelen, door het nog te betalen bedrag te verrekenen met inmiddels wél betaalde latere termijnen. Gevolg: een boete van 400 Euro door de RDW vanwege onverzekerd zijn, over een bedragje van minder dan 40 Euro. Meer dan 10 keer dus. Bij de verzekeraar liep ik tegen een muur, er werd niet meegedacht of meegewerkt. Vooral ook wonderlijk, omdat de volgende termijnen allemaal WEL betaald waren.


M.V.

31 juli 2015

Geen schadeclaims of iets dergelijks gehad, dus waar ik het bedrijf op scoor is de behandeling na het opzeggen van de verzekering. Rond uit schandalig, ze laten de verzekering stop zetten maar ondertussen extra verzekeringen zoals rechtsbijstand m.b.t. je auto doorlopen. Zet je de automatische incasso stop, wordt er direct gedreigd met hoge dwangsommen en andere narigheden. Zeer onvriendelijk bedrijf, niet aan te raden. Je zal maar een schadeclaim krijgen en dit bedrijf als verzekeraar hebben, succes!


G.H.

17 maart 2015

Goede polisvoorwaarden maar prijzig !!!