icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Kies jij voor een Zelf.nl-autoverzekering?

Is een autoverzekering van Zelf.nl voor jou de beste en voordeligste keus?

Met onze Autoverzekeringvergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen, inclusief de Zelf.nl-autoverzekering. Bekijk wat een Zelf.nl-autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekeringvergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens Zelf.nl

 • Telefoonnummer:
  072 - 518 01 60
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.zelf.nl
 • Adres:

  Postbus 600
  1800 AP Alkmaar

Stap eenvoudig over

 • Circa 30 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

Zelf.nl-autoverzekering opzeggen

Zelf.nl-autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Zelf.nl .

Over Zelf.nl-autoverzekering

Zelf is een handelsnaam van Reaal Schadeverzekeringen en bestaat sinds 2008 als online verzekeraar. Zelf heeft naast WA-autoverzekeringen verschillende beperkt cascopakketten en allriskpolissen die vooral interessant zijn voor autos van maximaal 5 jaar oud. Bij Zelf kun je naast autoverzekeringen ook polissen afsluiten op het gebied van inboedel- en opstal, aansprakelijkheid, reizen, rechtsbijstand en ongevallen.