icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Hulp bij je geldzaken

Wil je starten met beleggen? Of heb je een vraag over verzekeringen, hypotheken of je belastingaangifte? Met het lidmaatschap Geld & Recht of Volledig & Vertrouwd staan we voor je klaar en helpen je snel op weg.

Probeer nu 7 dagen gratis

Speciaal voor leden: de Financiële Helpdesk
Onze experts zijn bereikbaar op 070 - 445 45 45 (ma t/m vrij, 9.00 - 17.30 uur)

 • usp-hulp

  Financiële en juridische hulp

 • usp-onafhankelijk_vetrouwd

  Betrouwbaar en onafhankelijk

 • usp-betrouwbaar-testinfo

  Exclusieve informatie

Hulp en tips bij beleggen

 • vrouw belt hulp bij beleggen

  Beleggen

  Hoe begin je met beleggen en waar moet je op letten? En ga je zelf aan de slag of laat je het aan een beheerder over? Beleggen is een hele stap. Daarom helpen we je met informatie die past bij jouw situatie. 

 • groenbeleggen-windmolens

  Groen beleggen

  Wie groen belegt kan belasting besparen. Dat is leuk voor je portemonnee en voor het milieu. Welke fondsen leveren fiscaal voordeel op? En wat zijn de risico's? Wij zetten het voor je op een rij.

 • Beursplein

  De beste aandelenfondsen

  Beleggen in fondsen heeft veel voordelen. De fondsbeheerder kiest de beleggingen. Maar welk beleggingsfonds presteert het best? Wij zochten het voor je uit.

Hulp bij geldzaken

Met je lidmaatschap krijg je ook juridisch advies

Hiermee helpen we je te krijgen waar je recht op hebt. Bijvoorbeeld bij problemen met een aannemer na de koop van je woning. Of als je een klacht hebt over je energieleverancier of internetprovider.

 

Meer informatie over Juridisch Advies

 

Direct hulp bij ingewikkelde zaken

geldrecht lidmaatschap

Geld & Recht

Met een lidmaatschap Geld & Recht krijg je hulp bij geldzaken en ijzersterk Juridisch Advies. Je kunt onbeperkt terecht bij onze specialisten met je financiële en juridische vragen. Zo kom je echt verder.

Probeer 7 dagen gratis

volledigvertrouwd_lidmaatschap

Volledig & Vertrouwd

Naast hulp bij geldzaken en ijzersterk Juridisch Advies, krijg je met het lidmaatschap Volledig & Vertrouwd ook toegang tot alle producttests. Zo doe je met gemak de beste aankoop.

Probeer 7 dagen gratis

Met je lidmaatschap heb je ook toegang tot onze Overstap- en bespaarservice

Ik wil meer weten

Onze experts aan het woord

Barbara, expert Geld & Verzekering

portret-barbara'Bij de Consumentenbond bieden we hulp met informatie die past bij jouw situatie. Of het nu gaat om beleggen, je hypotheek of het invullen van je belastingaangifte. Ik vind het leuk om te merken dat we consumenten hiermee echt kunnen helpen.'

Marco, redacteur-onderzoeker Geld & Recht

portret_marco'Als redacteur schrijf ik over geld en recht. Zo schreef ik voor de Consumentengids het artikel '8 belangrijke startpunten'. Een artikel voor beginnende beleggers. Voor de rubriek 'beleggersbabbel' interviewde ik verschillende experts. Het geeft een fijn gevoel om leden te helpen.'

Eerlijk is eerlijk

De Consumentenbond is er voor jou. Om de wereld een beetje eerlijker te maken. Wij beschermen je tegen bedrijven die misleiden of misbruik maken van hun macht. Samen staan we sterk zodat jij krijgt waar je recht op hebt.