! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Professioneel getest!

De beste bluetooth-speakers voor jou, door ons getest

Welke bluetooth-speakers geven het beste geluid, zijn gemakkelijk om mee te nemen, laden snel en gaan lang mee op één volle accu? Wij hebben het voor je uitgezocht. Door zelf alle speakers grondig te testen kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

predicaten

We hebben 0 bluetooth-speakers getest

Laatste update van de test: 23 april 2021
 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen alle bluetooth-speakers uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab.

 • Bekijk hoe wij testen

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke bluetooth-speakers goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Wil je de test bekijken?

De eerste 7 dagen ben je gratis lid. Zeg je binnen die tijd op, dan betaal je niks.

Waarom is de test niet gratis?

Al lid? Log in en bekijk de test

3 highlights uit de test

We hebben veel soorten bluetooth-speakers voor je getest. Van vrolijk gekleurd tot grijs of zwart, van klein tot groot en van rechthoekig tot kunstig design. Lees meer over hoe wij bluetooth-speakers testen.

 • bluetoothspeakers-200x200-1-geluidskwaliteit

  1. Geluidskwaliteit

  Een bluetooth-speaker moet het beste geluid geven dat je ook nog eenvoudig meeneemt. De ene bluetooth-speaker doet dat veel beter dan de andere. Iedere bluetooth-speaker ondergaat een strenge luistertest met een expertpanel. Ook meten we of een speaker zonder vervorming luid kan afspelen. De verschillen blijken groot.

 • bluetoothspeakers-200x200-2-draagbaarheid

  2. Gemakkelijk meenemen en aansluiten

  Met een goede bluetooth-speaker heb je simpel draadloos geluid vanaf je smartphone, tablet of pc. Maar hoe gemakkelijk maak je verbinding en hoe sterk is die verbinding dan? Hoe gemakkelijk regel je het volume? Niet alle bluetooth-speakers hebben volumeknoppen. Natuurlijk zijn gewicht en omvang ook belangrijk draagbaarheid van een speaker.  

 • bluetoothspeakers-200x200-3-accuduur

  3. Lange accuduur

  Draadloos muziek afspelen is leuk, maar dan moet de accu van een speaker wel lang genoeg mee kunnen. Afspeelduur hangt af van de omvang van de accu. Maar ook hoe de bluetooth-speaker omgaat met energie. Daarnaast is er nog de standby-tijd.Als de bluetooth-speaker leeggeraakt, dan is het prettig als je hem snel weer kunt opladen. Dus, ook dit meten we.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen bluetooth-speakers, als het om geluidskwaliteit, accuduur en nog veel meer punten gaat?

Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van deze draadloze speakers voor thuis en onderweg, en alle andere producten die we testen.

Voorkom een miskoop

Als lid weet jij wat de beste bluetooth speaker is. Word lid!
Bespaar 10%

Kies & Koop

5,- per maand

Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.
Meeste waarde

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.

Sandra Molenaar

Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.

 

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.