icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Beste bluetooth-speaker

Wij hebben 40 bluetooth-speakers uitgebreid getest. De beste bluetooth-speakers hebben een goed geluid, zijn gemakkelijk mee te nemen, laden snel en gaan lang mee.

Yvo Verschoor
Yvo Verschoor

Expert Elektronica


De best geteste bluetooth-speaker

Lees alles over de geteste bluetooth-speakers, kooptips, Beste uit de Test en Beste Koop. Bekijk de testresultaten (alleen voor leden). Geen lid? Maak kennis met de Consumentenbond en krijg direct toegang. 

Bekijk de testresultaten
 • De beste detail bluetooth speaker

  Beste uit de Test

  Vanaf € 162,29

  Testoordeel 7,8

  0 reviews

 • De beste detail bluetooth speaker

  Beste Koop

  Vanaf € 99,-

  Testoordeel 7,3

  2 reviews

Welke bluetooth-speaker moet ik kiezen?

Top-3 aandachtspunten uit de bluetooth-speakertest

 1. Geluidskwaliteit: bij een bluetooth-speaker is het geluid natuurlijk het belangrijkst. Er zijn grote verschillen in geluidskwaliteit. Bij sommige bluetooth-speakers is het geluid te dun en soms zelfs wat blikkerig.
 2. Draagbaarheid: bluetooth-luidsprekers zijn compact en gemaakt om mee te nemen. De speakers uit de test verschillen in grootte. De kleinste heeft het formaat van een blikje frisdrank, de grootste van een schoenendoos.
 3. Energieverbruik en accuduur: bluetooth-speakers zijn draadloos en eenmaal opgeladen gaan ze tussen de 2 en 28 uur mee.

Voorkom een miskoop

Bespaar direct en kies de beste bluetooth-speaker met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De geluidskwaliteit laat soms flink te wensen over.

Kies de beste bluetooth-speaker

We testten 41 bluetooth-speakers. In onze vergelijker staan niet alleen specificaties en prijzen, maar ook alle details van de testresultaten. Kijk welke bluetooth-speaker het beste scoort op de onderdelen die jij belangrijk vindt.

Bekijk de testresultaten en kies de beste bluetooth-speaker.

Onafhankelijke testresultaten

Wij testen producten en diensten onafhankelijk, daardoor kun je ons advies volledig vertrouwen. Het onderzoek dat wij doen betalen wij van de contributie van onze leden. Wil je dat wij onafhankelijk onderzoek kunnen blijven doen? Sluit je dan aan bij de Consumentenbond. Je bespaart daarbij tot honderden euro's per jaar en profiteert van vele voordelen.

De beste zilver Bluetooth speakers