icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Borstkolven

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Borstkolven.


2016

8 februari 2016

Mijn borstkolf gaat kapot na de garantieperiode. Wat kan ik doen?

Volgens de wet heb je recht op een deugdelijk product. Dat betekent dat het product moet voldoen aan de verwachting die je ervan mag hebben. Als de verkoper je niet wil helpen omdat de garantie is verlopen, kun je hem aanspreken omdat het product ondeugdelijk is.

8 februari 2016

Mijn borstkolf gaat kapot binnen de garantieperiode. Wat kan ik doen?

Je hebt wettelijk recht op een deugdelijk (goed) product. Dat betekent dat het product moet voldoen aan de verwachting die je ervan mag hebben. Gaat het product in die periode stuk, dan heb je recht op gratis reparatie of vervanging. Je moet het product wel normaal gebruikt hebben

8 februari 2016

Mediation

Als onpartijdige derde brengt een mediator de communicatie (weer) op gang tussen de verschillende partijen en helpt hij partijen met de totstandkoming van een mogelijke oplossing.

8 februari 2016

Garantieverzekering

Veel winkeliers bieden bij de aankoop van elektronica, witgoed en andere kostbare producten de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten tegen zaken die niet door wettelijke garantie worden gedekt.

8 februari 2016

Hoe kan ik het beste klagen bij de verkoper?

Ben je niet goed behandeld door een verkoper? Of houdt een bedrijf zich niet aan de afspraken? Leg dan eerst in een gesprek de klacht voor aan de verkoper.

8 februari 2016

Hoe schrijf ik een klachtenbrief aan de verkoper?

Ben je in een gesprek met de verkoper niet uitgekomen? Of heb je besloten meteen een brief te schrijven? Stel dan in een brief de verkoper in gebreke vanwege niet nagekomen afspraken.

8 februari 2016

Wat kan ik het beste doen voor ik garantie bijkoop?

In sommige winkels is het mogelijk om garantie bij te kopen. De verkoper of fabrikant biedt dan zelf extra garantie aan of brengt dit onder bij een verzekeringsmaatschappij (verzekerde garantie).

8 februari 2016
12 januari 2016

Archief Borstkolven

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Borstkolven.

12 januari 2016

Haal je recht

Gaat er iets mis na aankoop van je borstkolf? Heb je een probleem met de winkel of leverancier? Weet wat je rechten zijn en haal je gelijk. Wij helpen je graag verder bij kwesties over aankoop, garantie en voorwaarden.

12 januari 2016

Gebruikstips voor een borstkolf

Mag je kolven op het werk? En wat zijn je rechten? Hoe lang is babymelk eigenlijk houdbaar? Wij geven je antwoord op deze vragen en meer!

12 januari 2016

Borstkolf kopen: waar let je op?

Het is belangrijk om een borstkolf te kiezen die bij jou past. Wij geven advies over de verschillende typen borstkolven en tips voor de aanschaf of huur van een borstkolf.

Eerste indruk | 7 januari 2016

Kidsme Food Feeder

Is je baby zo'n 5 maanden oud, dan zal hij steeds meer interesse krijgen in wat jij allemaal in je mond stopt. Hoe introduceer je de eerste nieuwe smaken aan je baby? De Kidsme Food Feeder is een speen waarin je een beetje vast voedsel kunt doen waar de baby op kan sabbelen.

2015

Eerste indruk | 27 augustus 2015

Flessenwarmers

Flessenwarmers zijn handig voor zowel thuis als onderweg in de auto. Met een flessenwarmer kun je, naast het gebruikelijke flesje, ook babyvoedingspotjes opwarmen. Eén van flessenwarmers in deze eerste indruk dient zelfs als citruspers.

28 mei 2015

Vragen over afgekolfde melk

Melk afgekolfd en wat nu? Lees hoe je afgekolfde melk bewaart en hoe je het weer opwarmt voor je kleintje.

28 mei 2015

Kolven op het werk

Je wilt graag kolven op je werk, maar weet niet zo goed wat je van je werkgever mag verwachten? Lees hier wat jouw rechten zijn.

28 mei 2015

Verschillende typen borstkolven

Er zijn veel verschillende type borstkolven op de markt. Lees hier welke type er allemaal zijn, zodat jij kan bepalen welke het beste bij jouw wensen aansluit

28 mei 2015

Een kolf huren

Het grote verschil tussen huurkolven en koopkolven is de sterkte van de motor. De motor van een huurkolf is veel krachtiger.


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in