icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Check de Vlucht Claim Service |

Compensatie tot €600 per persoon.

VluchtClaimService

Forums Consumentenzaken Geld en Verzekering Van bankfiliaal naar...
 

Gesloten: Geld en Verzekering

1

Gesloten Poll Van bankfiliaal naar contact via tablet

Uit een analyse van BNR en Openingstijden.nl komt naar voren dat er in 5 jaar 40% van de bankfilialen zijn gesloten. ABN AMRO geeft als reactie aan BNR dat veel van hun klanten een tablet of smartphone hebben zodat een contact met een beeldverbinding mogelijk is.0 van 1 gebruikers vinden dit leuk
Gesloten Zou jij contact willen met jouw bank via je tablet met beeldverbinding?
14 stemmen (13%)
86 stemmen (84%)
2 stemmen (1%)
2

RE: Van bankfiliaal naar contact via tablet

Ik denk dat er een moment komt dat de mensen het zat worden zoals het de laatste jaren gaat. Dan willen mensen gewoon weer rechtstreeks contact aan tafel als ze iets geregeld willen hebben.......Mijn voorkeur heeft het nog altijd.


0 van 0 gebruikers vinden dit leuk
3

RE: Van bankfiliaal naar contact via tablet

De ware reden is natuurlijk, dat door de Europese geldpolitiek het renteverdienmodel van de banken enorm is aangetast. Omdat de uitkomst van het alsmaar bijdrukken van geld volkomen onzeker is zou dat gestopt en naar behoud van werkgelegenheid gestreefd moeten worden. Voor het behoud van de maatschappelijke samenhang gaat er niets boven een persoonlijk gesprek, zonder tussenkomst van electronica.

0 van 0 gebruikers vinden dit leuk
renteopslag

Hypotheekrente wordt niet altijd automatisch verlaagd

Is de waarde van jouw huis gestegen of heb je het nodige afgelost op de hypotheek? Dan betaal je misschien onnodig veel hypotheekrente. Lang niet alle hypotheekverstrekkers passen automatisch de rente aan na een verandering in je situatie. 

Houd jij je rente zelf in de gaten?