icon-menulogo_footerpredssymbol-afradersymbol-bestekoopsymbol-besteuittest
Je thuis toekomstbestendig maken?|

Bestel het boek Prettig blijven wonen.

Prettig blijven wonen 45x45

ForumsConsumentenzakenVoeding en Levensmiddelen Wat is jouw favoriete...
 

Voeding en Levensmiddelen

1

VraagWat is jouw favoriete fruitwater recept?

Frisdrank bevat vaak veel suiker en is daardoor niet gezond. Maar ook de zuren in frisdrank zijn schadelijk voor je tanden. De zuren kunnen het glazuur aantasten waardoor de tanden zwak en pijnlijk worden. Dit heet tanderosie.

Wij testten diverse soorten frisdrank op het risico op tanderosie. Kijk in de tabel van dit gratis artikel hoe 25 drankjes uit de bus komen.

Water is en blijft dus de beste dorstlesser! Plat of bruisend, met een schijfje citroen of limoen al deze waters zijn ook voor je tanden een prima keuze.

Hoe leuk jij je water op? We zijn benieuwd naar je recept!

0 van 0 gebruikers vinden dit leuk
Andere reacties
Dit bericht is de oorspronkelijk vraag (zie hierboven).
5

RE: Wat is jouw favoriete fruitwater recept?

Ik vind het zonde om de smaak van duur biologisch fruit te verwateren maar doe wel citroensap in het mineraalwater voor een perfecte dorstlesser.

0 van 0 gebruikers vinden dit leuk
6

RE: Wat is jouw favoriete fruitwater recept?

Wat is er mis met gewoon leidingwater (drinkwater uit de kraan)? Het is een product wat aan strenge wettelijke eisen dien te voldoen (Zwaarder dan aan mineraal- en bronwater uit flessen)
Op bijeenkomsten (congressen, vergaderingen e.d.) staan vaak karaffen en watertaps waarin allerlei fruit drijft. Fruit waar ik dan geen trek in heb.
Ik wil mijn dorst lessen en vocht aanvullen!! Waarom moet er zo nodig een smaakje (en verborgen fruitsuikers) aan toegevoegd worden? Smaakjes waar ik geen behoefte aan heb?
0 van 0 gebruikers vinden dit leuk
geitenmelk

Geitenmelk of koemelk

Op internet lees je veel over de gezondheidsvoordelen van geitenmelk. Niet gek dus dat sommige consumenten geloven dat geitenmelk een goed alternatief is als je koemelkallergie of een lactose-intolerantie hebt. 

Welke melk drink jij?