icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Check de Vlucht Claim Service |

Compensatie tot €600 per persoon.

VluchtClaimService

Oproep: ben jij goed geholpen toen je Princess Aerofryer XXL kapot ging?

reactie

Forums Consumentenzaken Woning en Huishouden Oproep: ben jij goed...
 

Gesloten: Woning en Huishouden

1

Gesloten Vraag Oproep: ben jij goed geholpen toen je Princess Aerofryer XXL kapot ging?

Begin dit jaar deden we een oproep op deze Community naar ervaringen van consumenten met de Princess Aerofryer XXL. In onze test airfryers gingen onze beide modellen van de XXL namelijk heel snel stuk en waren niet meer te repareren.

Er kwamen aardig wat reacties op deze oproep van kopers met precies dezelfde ervaring als wij tijdens onze test.

Dat wij niet de enige waren bij wie de Princess Aerofryer XXL spontaan kapot is gegaan, is inmiddels wel duidelijk. Dat is ook helemaal niet zo erg, zolang mensen die zich bij de winkel of Princess zelf melden met een kapot apparaat goed geholpen worden.

Princess verzekert ons dat dit gebeurt, maar wij zijn benieuwd of kopers bij wie de Aerofryer - of soms zelfs ook de vervangende Aerofryer - kapot is gegaan óók vinden dat er goed op hun klacht is gereageerd.

Heb jij bij de winkel of Princess geklaagd over je kapotte Aerofryer XXL, hoe ben je toen geholpen? Ben je daar tevreden over? Is het teruggeven van het aankoopbedrag ooit ter sprake gekomen?

Dus: ben je het met Princess eens dat mensen die zich melden met een defecte Aerofryer goed worden geholpen? We horen het graag!
En eerlijk is eerlijk: als uit jullie reacties inderdaad blijkt dat de klachten voortvarend en naar tevredenheid zijn afgehandeld, dan krijgt Princess een welverdiende pluim van ons.

0 van 0 gebruikers vinden dit leuk
Andere reacties
Dit bericht is de oorspronkelijk vraag (zie hierboven).
slotenmaker

Opgelicht door slotenmakers

Een betrouwbare slotenmaker kan je redder in nood zijn wanneer je zonder sleutel buiten je huis staat. Maar er zijn veel oplichters actief die je een extreem hoog tarief laten betalen. Wat moet je dan doen?

Bekijk de video