icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Decoupeerzagen

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Decoupeerzagen.


2016

4 augustus 2016

Hoe wij decoupeerzagen testen

Lees hoe wij verschillende decoupeerzagen vergelijken en tot onze testresultaten komen.

23 februari 2016

Welke bouwmarkt is de beste?

Zelfs als handige doe-het-zelver weet je niet alles. Soms heb je advies nodig in de bouwmarkt. Helaas is dit niet altijd goed, blijkt uit ons mysteryonderzoek. Wat is de beste, en de goedkoopste, bouwmarkt?

8 februari 2016

Wat kan ik het beste doen voor ik garantie bijkoop?

In sommige winkels is het mogelijk om garantie bij te kopen. De verkoper of fabrikant biedt dan zelf extra garantie aan of brengt dit onder bij een verzekeringsmaatschappij (verzekerde garantie).

8 februari 2016

Hoe schrijf ik een klachtenbrief aan de verkoper?

Ben je in een gesprek met de verkoper niet uitgekomen? Of heb je besloten meteen een brief te schrijven? Stel dan in een brief de verkoper in gebreke vanwege niet nagekomen afspraken.

8 februari 2016
8 februari 2016

Hoe kan ik het beste klagen bij de verkoper?

Ben je niet goed behandeld door een verkoper? Of houdt een bedrijf zich niet aan de afspraken? Leg dan eerst in een gesprek de klacht voor aan de verkoper.

8 februari 2016

Mijn decoupeerzaag gaat kapot binnen de garantieperiode. Wat kan ik doen?

Je hebt wettelijk recht op een deugdelijk (goed) product. Dat betekent dat het product moet voldoen aan de verwachting die je ervan mag hebben. Gaat het product in die periode stuk, dan heb je recht op gratis reparatie of vervanging. Je moet het product wel normaal gebruikt hebben

8 februari 2016

Mijn decoupeerzaag gaat kapot na de garantieperiode. Wat kan ik doen?

Volgens de wet heb je recht op een deugdelijk product. Dat betekent dat het product moet voldoen aan de verwachting die je ervan mag hebben. Als de verkoper je niet wil helpen omdat de garantie is verlopen, kun je hem aanspreken omdat het product ondeugdelijk is.

12 januari 2016

Archief Decoupeerzagen

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Decoupeerzagen.

12 januari 2016

Decoupeerzaag kopen: waar let je op?

Wat moet je weten over decoupeerzagen voordat je er eentje aanschaft? Welke soorten zijn er en wat is een redelijke prijs? Bekijk alle informatie over decoupeerzagen en kies welke zaag het beste bij jou past.

12 januari 2016

Gebruikstips voor je decoupeerzaag

Op zoek naar het juiste zaagje voor je decoupeerzaag? En met welke snelheid kun je het beste zagen? Wij beantwoorden deze vragen en geven je een aantal tips.

12 januari 2016

Haal je recht

Gaat er iets mis na aankoop van je decoupeerzaag? Heb je een probleem met de winkel of leverancier? Weet wat je rechten zijn en haal je gelijk. Wij helpen je graag verder bij kwesties over aankoop, garantie en voorwaarden.

2014

Nieuws | 2 oktober 2014

Makita, deWalt en Bosch beste merken in decoupeerzagen in Engeland

De Engelse zusterorganisatie van de Consumentenbond vroeg haar leden om enkele vooraanstaande merken decoupeerzagen te beoordelen op betrouwbaarheid, prijs-kwaliteitsverhouding en duurzaamheid.

21 mei 2014

Wat is een decoupeerzaag?

Decoupeerzagen zijn flexibele, elektrische zagen waarmee het eenvoudig ronde vormen zagen is. Bekijk welke zaagjes je nodig hebt voor welke klus en op welke snelheid je het best kunt zagen.  

2013

Eerste indruk | 23 augustus 2013

Renovator

De Renovator van Telsell is een multitool waarmee je kunt schuren, zagen en snijden. De verschillende accessoires zijn geschikt voor hout, metaal en cement. Volgens Telsell kunnen na aanschaf van de Renovator andere electrische gereedschappen, zoals de decoupeerzaag, de deur uit.

2012

Eerste indruk | 4 oktober 2012

Grabit

De Grabit zijn 4 bitjes in een doosje die aan de ene kant een boortje hebben en aan de andere kant een linkse tap.

2009

Eerste indruk | 21 oktober 2009

PMF 180 E Multi

De Bosch PMF 180 E Multi is een elektrisch gereedschap met opzetstukken om te zagen, slijpen en schuren. Kan deze multitool de zaagmachine en schuurmachine vervangen?


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in