! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Professioneel getest!

De beste draadloze speaker voor jou, door ons getest.

Welke wifi-speaker is handig in gebruik en welke bluetooth-speaker gaat lang mee op één acculading? En welke speaker klinkt goed voor muziek of juist bij spraak? Door zelf alle speakers grondig te testen kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

wasmachines-at-01x

Wij hebben 0 draadloze speakers voor je getest

Laatste update van de test: 11 oktober 2021
 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen alle draadloze speakers uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab.

 • Bekijk hoe wij testen

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Bij speakers betaal je snel veel in verhouding tot de kwaliteit. Met onze test zie je duidelijk welke speakers goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Wil je de test bekijken?

De eerste 7 dagen ben je gratis lid. Zeg je binnen die tijd op, dan betaal je niks.

Waarom is de test niet gratis?

Al lid? Log in en bekijk de test

3 highlights uit de test

De ene draadloze speaker speelt muziek of stemgeluid beter af dan de ander. Ook zijn er verschillen in gebruiksgemak, mogelijkheden, accuduur en energiegebruik. Al deze punten staan vaak niet in verband met de prijs. Lees meer over hoe wij testen.

 • wifi-speakers-200x200-1-geluid

  1. Geluidskwaliteit

  Hoe goed een draadloze speaker klinkt, kun je niet zien. Goede onderdelen en een trillingsvrije behuizing zijn noodzakelijk. Maar daarop kunnen fabrikanten bezuinigen om meer winst te maken. Sommigen doen dat ook. Daarom is testen met een luisterpanel belangrijk. Daarmee wordt de kwaliteit van speakers duidelijk.

 • wifi-speakers-200x200-2-streamen

  2. Draadloos aansluiten

  Een speaker zonder draad is niet alleen mooier, je hebt hem ook voor het gemak. Dan moet het draadloos aansluiten wel soepel gaan. Net als functies die je vaak gebruikt of het wisselen van apparaat. Daarom testen we de opties multiroom, Airplay of een lijningang.

 • wifi-speakers-200x200-3-energiegebruik

  3. Accuduur en energiegebruik

  Hoe vaker en luider je afspeelt, hoe meer energie je speaker verbruikt. Dat ligt voor de hand. Maar speakers voor thuis gebruiken ook de hele dag energie in standby. De een meer dan de ander. Bij bluetooth-speakers is een lange accuduur van belang. Niet alleen voor je gemak. De accu slijt dan ook minder. Accuduur en standbygebruik wegen dus mee in de test.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen draadloze speakers als het gaat om geluidskwaliteit, accuduur en nog veel meer?

Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van deze draadloze speakers voor thuis en onderweg, en alle andere producten die we testen.

Voorkom een miskoop

Als lid weet jij wat de beste draadloze speaker is. Word lid!
Bespaar 10%

Kies & Koop

5,- per maand

Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.
Meeste waarde

Volledig & Vertrouwd

9,- per maand

Profiteer van al onze diensten en voordelen. Ga voor Volledig & Vertrouwd.

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.

Sandra Molenaar

Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.

 

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.