icon-menulogo_footerpredssymbol-afradersymbol-bestekoopsymbol-besteuittest
Consumentenbond.nl
Energierekening omlaag? Doe ook mee|

Bespaar gemiddeld €265 euro’s met ons Energiecollectief. 

icoon Energiecollectief

Draagbare radio’s

Draagbare radio's zijn er in veel verschillende vormen. Eenvoudige soorten heb je al vanaf €13. Duurdere radio’s herken je vaak aan het design en hebben geregeld bluetooth en een internetaansluiting.

Nieuw & interessant

 • DABradio-sfeerbeeld
  9 mrt.

  Hoe luister ik naar DAB+ radio?

  Je hoort spotjes op de radio over de voordelen van digitale radio via DAB+. Stel dat je digitale radio wilt luisteren, thuis of in de auto: wat heb je dan nodig en wat moet je weten van de DAB+ techniek om er optimaal van te profiteren?

 • Haaljerecht_radiokapot
  8 feb.

  Mijn draagbare radio gaat kapot binnen de garantieperiode. Wat kan ik doen?

  Je hebt wettelijk recht op een deugdelijk (goed) product. Dat betekent dat het product moet voldoen aan de verwachting die je ervan mag hebben. Gaat het product in die periode stuk, dan heb je recht op gratis reparatie of vervanging. Je moet het product wel normaal gebruikt hebben

 • Philips ORT7500
  Eerste indruk  |  12 dec.

  DAB+ radio

  Een half jaar na de introductie van een 'landelijk dekkend' netwerk voor digitale radio, zijn er wisselende ervaringen met de nieuwe techniek. Een belangrijke klacht is dat de ontvangst binnenshuis kan tegenvallen. Maar lukt de ontvangst, dan ervaar je wel de nodige voordelen. We hebben verschillende DAB+ radio's geprobeerd. Ze leveren een wisselend luistercomfort.

   43 reacties
Community

Hulp nodig of vragen?

Wil je meer weten over een product? Nieuwsgierig wat de ervaringen zijn van anderen? Stel je vraag op de Community of deel zelf je kennis en ervaring.