icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ontdek de Gezondgids |

Word abonnee en kies je korting / cadeau.

Gezondgids 45x45

Duim van de maand

Zo kan het ook! De klant voorop stellen en nét dat beetje extra service bieden. Met de Duim zetten wij iedere maand een bedrijf in het zonnetje. De Duim staat al jaren in onze Consumentengids maar nu ook online. Aan het eind van dit jaar reiken we de Duim van het jaar uit.

Augustus 2017 - Kleine moeite

Op weg naar huis rijdt Rein de Vries uit Ridderkerk met zijn auto over een rotonde die net wordt geasfalteerd. Bij thuiskomst zit de auto onder de asfaltspatten. De wasstraat krijgt het er niet af dus door naar zijn autogarage. Daar hoort hij dat het asfalt er zo dik op zit dat het uren kost om het eraf te krijgen. Hij kan het beter proberen bij autoschadebedrijf Van Gorp in Hendrik-Ido-Ambacht.

Daar bekijkt een vriendelijke medewerker de schade, biedt De Vries een kop koffie aan en gaat aan de slag. Ruim drie kwartier later is de auto klaar, brandschoon. De Vries:  ‘Op mijn vraag wat de onkosten waren, zei de medewerker dat het voor hem een fluitje van een cent was geweest en wenste me een prettige dag.’ Super service!

de-Vries-duim-van-de-maand