icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De Groene Belangenbehartiger (DGB) energieleverancier

de-groene-belangenbehartiger

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder De Groene Belangenbehartiger (DGB). Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar De Groene Belangenbehartiger (DGB) energie, dan regelen wij de overstap.

Energiecollectief

Samen energie inkopen. Makkelijk, voordelig en vrijblijvend.

Energievergelijker

Vergelijk leveranciers op prijs, looptijd en duurzaamheid.

De Groene Belangenbehartiger (DGB) energie

Is De Groene Belangenbehartiger (DGB) energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk De Groene Belangenbehartiger (DGB) met andere energieaanbieders in de energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk de leveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Overstappen naar De Groene Belangenbehartiger (DGB) energie

De Consumentenbond test energieleveranciers als De Groene Belangenbehartiger (DGB) op prijs, kwaliteit en duurzaamheid.Deze cijfers, en een totaaloordeel, kun je zien in de Energievergelijker.

DGB is gericht op zakelijke afnemers (agrarische bedrijven), maar consumenten kunnen er ook klant worden. DBG is een kleine(re) energieleverancier, daarom hebben we geen klanttevredenheidscijfers over deze leverancier. Wel hebben we de duurzaamheid van de elektriciteit van dit bedrijf onderzocht, zie onze Energievergelijker.

Contactgegevens De Groene Belangenbehartiger (DGB)

E-mail energie@dgbbv.nl
Website http://www.dgbenergie.nl/
Adres De Groene Belangenbehartiger
Oosteinde 21
7772 CA Hardenberg

 


Nieuwste artikelen