icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis.

icoon nieuw huis

Delta energieleverancier

delta

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder Delta. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar Delta energie, dan regelen wij de overstap.

Ga voor samen inkopen met ons Energiecollectief...

  • je ontvangt een kant-en-klaar aanbod

Doe mee

of vergelijk zelf met onze Energievergelijker

  • kies het contract dat het beste bij je past

Vergelijk alle leveranciers

Delta energie

Is Delta energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk Delta met andere energieaanbieders in de energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk de leveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Overstappen naar Delta energie

De Consumentenbond test energieleveranciers als Delta op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. We vragen de klanten van Delta wat ze van hun leverancier vinden. Naast een algemeen rapportcijfer wordt gelet op een aantal deelaspecten, zoals telefonische bereikbaarheid en juistheid van de nota. Ook testen wij de klantenservices en duurzaamheid van de energiebedrijven. Alle cijfers, en een totaaloordeel, kun je zien in de Energievergelijker. 
Het Zeeuwse energiebedrijf Delta is zowel producent als leverancier van elektriciteit, en levert ook gas. Het bedrijf is ook actief in het buitenland. In het klanttevredenheidsonderzoek dat de Consumentenbond jaarlijks houdt, scoort Delta een 6,9. Zie voor de scores op onder andere klantvriendelijkheid en juistheid van de jaarnota onze Energievergelijker. Daar staan ook de scores op duurzaamheid van de elektriciteit van Delta.

Contactgegevens Delta Energie

Online Contactformulier
Website http://www.delta.nl/
Adres Delta
Poelendaelsingel 10 
4335 JA Middelburg