icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

E.ON energieleverancier

e-on

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder E.ON. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar E.ON energie, dan regelen wij de overstap.

Energiecollectief

Samen energie inkopen is een stuk voordeliger. Meld je aan en ontvang een persoonlijk aanbod

Energievergelijker

Vergelijk zelf energieleveranciers en kies het contract dat het best bij je past.

E.ON energie

Is E.ON energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk E.ON met andere energieaanbieders in de energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk de leveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Overstappen naar E.ON energie

De Consumentenbond test energieleveranciers als E.ON op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. We vragen de klanten van E.ON wat ze van hun leverancier vinden. Naast een algemeen rapportcijfer wordt gelet op een aantal deelaspecten, zoals telefonische bereikbaarheid en juistheid van de nota. Ook testen wij de klantenservices en duurzaamheid van de energiebedrijven. Alle cijfers, en een totaaloordeel, kun je zien in de Energievergelijker.

E.ON is een wereldwijd opererende producent en leverancier van elektriciteit en leverancier van gas. In het klanttevredenheidsonderzoek dat de Consumentenbond jaarlijks houdt, scoort E.ON een 6,6. Zie voor de scores op onder andere klantvriendelijkheid en juistheid van de jaarnota onze Energievergelijker. Daar staan ook de scores op duurzaamheid van de elektriciteit van E.ON.

Contactgegevens E.ON

Online Contactformulier
Website http://www.eon.nl/
Adres E.ON
Dr. Holtroplaan 2-28
5652 XR Eindhoven