icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

EnergieFlex energieleverancier

energieflex

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder EnergieFlex. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar EnergieFlex energie, dan regelen wij de overstap.

Energiecollectief

Makkelijk, voordelig en vrijblijvend via het Energiecollectief.

Energievergelijker

Vergelijk leveranciers op prijs, looptijd en duurzaamheid.

EnergieFlex energie

Is EnergieFlex energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk EnergieFlex met andere energieaanbieders in de energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk de leveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Update

Energieflex is failliet.

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) had de vergunning van EnergieFLex eerder al ingetrokken. Via onze Energievergelijker kun je geen contracten met EnergieFlex meer afsluiten.

Innova neemt vanaf 1 november 2018 de klanten van het failliete energiebedrijf EnergieFlex over. Wie nog geld tegoed heeft van EnergieFlex kan een verzoek indienen bij de curator.

Lees ook

 

Contactgegevens EnergieFlex

E-mail klantenservice@energieflex.nl
Website http://www.energieflex.nl/
Adres EnergieFlex
Nevelgaarde 44
3436 ZZ Nieuwegein