icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

EnergieFlex energieleverancier

energieflex

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder EnergieFlex. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar EnergieFlex energie, dan regelen wij de overstap.

Energiecollectief

Samen energie inkopen is een stuk voordeliger. Meld je aan en ontvang een persoonlijk aanbod.

Energievergelijker

Vergelijk zelf energieleveranciers en kies het contract dat het best bij je past.

EnergieFlex energie

Is EnergieFlex energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk EnergieFlex met andere energieaanbieders in de energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk de leveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Overstappen naar EnergieFlex energie

Naast een algemeen rapportcijfer wordt ook gelet op een aantal deelaspecten, zoals telefonische bereikbaarheid en juistheid van de nota. Het algemene rapportcijfer en dat van 5 deelaspecten kun je zien in de Energievergelijker. Voor duurzaamheid krijgt EnergieFlex een 5,4.

EnergieFlex is een kleine(re) energieleverancier, daarom hebben we geen klanttevredenheidscijfers over deze leverancier. Wel hebben we de duurzaamheid van de elektriciteit van dit bedrijf onderzocht, zie onze Energievergelijker.

Contactgegevens EnergieFlex

E-mail klantenservice@energieflex.nl
Website http://www.energieflex.nl/
Adres EnergieFlex
Nevelgaarde 44
3436 ZZ Nieuwegein

 


Nieuwste artikelen