icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis.

icoon nieuw huis

Hezelaer energieleverancier

hezelaer

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder Hezelaer. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar Hezelaer energie, dan regelen wij de overstap.

Ga voor samen inkopen met ons Energiecollectief...

  • je ontvangt een kant-en-klaar aanbod

Doe mee

of vergelijk zelf met onze Energievergelijker

  • kies het contract dat het beste bij je past

Vergelijk alle leveranciers

Hezelaer energie

Is Hezelaer energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk Hezelaer met andere energieaanbieders in de energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk de leveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Overstappen naar Hezelaer energie

De Consumentenbond test energieleveranciers als Hezelaer op prijs, kwaliteit en duurzaamheid.Deze cijfers, en een totaaloordeel, kun je zien in de Energievergelijker.

Hezelaer is een kleine(re) energieleverancier, daarom hebben we geen klanttevredenheidscijfers over deze leverancier. Wel hebben we de duurzaamheid van dit bedrijf onderzocht. Het bedrijf scoort hierop een onvoldoende (5,1).

Contactgegevens Hezelaer 

E-mail info@hezelaer.nl
Website http://www.hezelaer.nl/
Adres Hezelaer
Ulvenhoutselaan 12
4835 MC Breda