! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder Hezelaer. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar Hezelaer energie, dan regelen wij de overstap.

Energiecollectief

Makkelijk, voordelig en vrijblijvend via het Energiecollectief.

Energievergelijker

Vergelijk leveranciers op prijs, looptijd en duurzaamheid.

Hezelaer energie

Is Hezelaer energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk Hezelaer met andere energieaanbieders in de Energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk energieleveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Overstappen naar Hezelaer energie

De Consumentenbond test energieleveranciers als Hezelaer op prijs, kwaliteit en duurzaamheid.Deze cijfers, en een totaaloordeel, kun je zien in de Energievergelijker.

Hezelaer is een kleine(re) energieleverancier, daarom hebben we geen klanttevredenheidscijfers over deze leverancier. 

Met deze energieleverancier hebben we geen samenwerkingsovereenkomst. Voor de volledigheid tonen wij de leverancier wel. We tonen alleen het modelcontract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven en geen 1- of 3-jarige contracten in de energievergelijker. Het is niet mogelijk om producten van energieleveranciers waar wij geen samenwerkingsovereenkomst mee hebben via ons aan te vragen.

Contactgegevens Hezelaer 

E-mail info@hezelaer.nl
Website http://www.hezelaer.nl/
Adres Hezelaer
Ulvenhoutselaan 12
4835 MC Breda