icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder Main. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar Main energie, dan regelen wij de overstap.

Main energie

Is Main energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk Main met andere energieaanbieders in de Energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk energieleveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Overstappen naar MAIN energie

De Consumentenbond test energieleveranciers als MAIN op prijs, kwaliteit en duurzaamheid.Deze cijfers, en een totaaloordeel, kun je zien in de Energievergelijker.

MAIN is een kleine(re) energieleverancier, daarom hebben we geen klanttevredenheidscijfers over deze leverancier. Wel hebben we de duurzaamheid van de elektriciteit van dit bedrijf onderzocht, zie onze Energievergelijker.

Met deze energieleverancier hebben we geen samenwerkingsovereenkomst. Voor de volledigheid tonen wij de leverancier wel. We tonen alleen het modelcontract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven en geen 1- of 3-jarige contracten in de energievergelijker. Het is niet mogelijk om producten van energieleveranciers waar wij geen samenwerkingsovereenkomst mee hebben via ons aan te vragen.

Contactgegevens MAIN

E-mail helpdesk@mainenergie.nl
Website https://www.mainenergie.nl/
Adres MAIN Energie
Cruquiusweg 142-G
1019 AK Amsterdam