icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Bespaar met het Energiecollectief |

Bekijk het aanbod.

Energiecollectief icon

Nederlands Energie Maatschappij (NLE) energieleverancier

nederlands-energie-maatschappij

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder Nederlands Energie Maatschappij (NLE). Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar Nederlands Energie Maatschappij (NLE) energie, dan regelen wij de overstap.

Ga voor samen inkopen met ons Energiecollectief...

  • je ontvangt een kant-en-klaar aanbod

Doe mee

of vergelijk zelf met onze Energievergelijker

  • kies het contract dat het beste bij je past

Vergelijk alle leveranciers

Nederlands Energie Maatschappij (NLE) energie

Is Nederlands Energie Maatschappij (NLE) energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk Nederlands Energie Maatschappij (NLE) met andere energieaanbieders in de energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk de leveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Overstappen naar Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) energie

De Consumentenbond test energieleveranciers als Nederlandse Energiemaatschappij op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. We vragen de klanten van Nederlandse Energiemaatschappij wat ze van hun leverancier vinden. Naast een algemeen rapportcijfer wordt gelet op een aantal deelaspecten, zoals telefonische bereikbaarheid en juistheid van de nota. Ook testen wij de klantenservices en duurzaamheid van de energiebedrijven. Alle cijfers, en een totaaloordeel, kun je zien in de Energievergelijker.

In het klanttevredenheidsonderzoek dat de Consumentenbond jaarlijks houdt, scoort NLE een 6,0. Zie voor de scores op onder andere klantvriendelijkheid en juistheid van de jaarnota onze Energievergelijker. Daar staan ook de scores op duurzaamheid van de elektriciteit van NLE.

Contactgegevens Nederlands Energie Maatschappij

Online Contactformulier
Website https://www.nle.nl/
Adres Nederlands Energie Maatschappij (NLE)
Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam