! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder Nuon. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar Nuon energie, dan regelen wij de overstap.

Energiecollectief

Makkelijk, voordelig en vrijblijvend via het Energiecollectief.

Energievergelijker

Vergelijk leveranciers op prijs, looptijd en duurzaamheid.

Nuon energie

Is Nuon energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk Nuon met andere energieaanbieders in de Energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk energieleveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Overstappen naar Nuon energie

De Consumentenbond test energieleveranciers als Nuon op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. We vragen de klanten van Nuon wat ze van hun leverancier vinden. Naast een algemeen rapportcijfer wordt gelet op een aantal deelaspecten, zoals telefonische bereikbaarheid en juistheid van de nota. Ook testen wij de klantenservices en duurzaamheid van de energiebedrijven. Alle cijfers, en een totaaloordeel, kun je zien in de Energievergelijker.

Nuon is onderdeel van het Scandinavische bedrijf Vattenfall. Nuon produceert elektriciteit en levert elektriciteit en gas. In het klanttevredenheidsonderzoek dat de Consumentenbond jaarlijks houdt, scoort Nuon een 6,3. Zie voor de scores op onder andere klantvriendelijkheid en juistheid van de jaarnota onze Energievergelijker. Daar staan ook de scores op duurzaamheid van de elektriciteit van Nuon. 

Contactgegevens Nuon

Online Contactformulier
Website https://www.nuon.nl/
Adres Nuon
Hoekenrode 8
1102 BR Amsterdam