! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder Qurrent. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar Qurrent energie, dan regelen wij de overstap.

Contactgegevens Qurrent

 • Telefoonnummer:
  (088) 777 1200
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.qurrent.nl/
 • Adres:

  Qurrent
  Willen Fenengastraat 23
  1096 BL Amsterdam

Energiecollectief

Makkelijk, voordelig en vrijblijvend via het Energiecollectief.

Energievergelijker

Vergelijk leveranciers op prijs, looptijd en duurzaamheid.

Qurrent energie

Is Qurrent energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk Qurrent met andere energieaanbieders in de Energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk energieleveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Overstappen naar Qurrent energie

De Consumentenbond test energieleveranciers als Qurrent op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. We vragen de klanten van Qurrent wat ze van hun leverancier vinden. Naast een algemeen rapportcijfer wordt gelet op een aantal deelaspecten, zoals telefonische bereikbaarheid en juistheid van de nota. Ook testen wij de klantenservices en duurzaamheid van de energiebedrijven. Alle cijfers, en een totaaloordeel, kun je zien in de Energievergelijker.

Stichting DOEN, het Klimaatbureau en de Natuur- en Milieufederaties hebben Qurrent in 2011 opgericht. Het ideaal van Qurrent is dat iedereen net zoveel groene energie opwekt als verbruikt. In het klanttevredenheidsonderzoek dat de Consumentenbond jaarlijks houdt, scoort Qurrent een 8,2. Zie voor de scores op klanttevredenheid en klantenservice onze Energievergelijker.

Over Qurrent energieleverancier