icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Bespaar met het Energiecollectief |

Bekijk het aanbod.

Energiecollectief icon

Robin energieleverancier

robin

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder Robin. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar Robin energie, dan regelen wij de overstap.

Ga voor samen inkopen met ons Energiecollectief...

  • je ontvangt een kant-en-klaar aanbod

Doe mee

of vergelijk zelf met onze Energievergelijker

  • kies het contract dat het beste bij je past

Vergelijk alle leveranciers

Robin energie

Is Robin energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk Robin met andere energieaanbieders in de energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk de leveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Overstappen naar Robin energie

De Consumentenbond test energieleveranciers als Robin op prijs, kwaliteit en duurzaamheid.Deze cijfers, en een totaaloordeel, kun je zien in de Energievergelijker.

Robin is een kleine(re) energieleverancier, daarom hebben we geen klanttevredenheidscijfers over deze leverancier. Wel hebben we de duurzaamheid van de elektriciteit van dit bedrijf onderzocht, zie onze Energievergelijker.

Contactgegevens Robin

E-mail http://service@robinenergie.nl
Website http://www.robinenergie.nl/
Adres Robin
Landjuweel 44
3905 PH Veenendaal