! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder Windunie. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar Windunie energie, dan regelen wij de overstap.

Energiecollectief

Makkelijk, voordelig en vrijblijvend via het Energiecollectief.

Energievergelijker

Vergelijk leveranciers op prijs, looptijd en duurzaamheid.

Windunie energie

Is Windunie energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk Windunie met andere energieaanbieders in de Energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk energieleveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Overstappen naar Windunie energie

De Consumentenbond test energieleveranciers als Windunie op prijs, kwaliteit en duurzaamheid.Deze cijfers, en een totaaloordeel, kun je zien in de Energievergelijker.

Windunie is een kleine(re) energieleverancier, daarom hebben we geen klanttevredenheidscijfers over deze leverancier. Wel hebben we de duurzaamheid van de elektriciteit van dit bedrijf onderzocht. Windunie scoort hier zeer goed, zie onze Energievergelijker.

Contactgegevens Windunie

E-mail info@windunie.nl
Website http://www.windunie.nl/
Adres Windunie
Churchilllaan 11
3527 GV Utrecht