icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
energievergelijker

Beperkt aanbod

Vanwege onrust op de energiemarkt is het aanbod in de energievergelijker beperkt. De vergelijker kan zelfs leeg zijn. We proberen nog een goed aanbod te krijgen voor het nieuwe Energiecollectief.
Schrijf je in

Het Zonnecollectief gaat weer van start

Nieuws
|
Via het Zonnecollectief kopen wij samen met Vereniging Eigen Huis collectief zonnepanelen in. Dat levert je duurzame energie én geld op, zonder gedoe of zorgen achteraf. Nu beschikbaar!
Peter van der Wilt

Peter van der Wilt , Expert Energie Bijgewerkt op: 7 april 2016

Zonnepanelen-sfeerbeeld

Doe mee aan het Zonnecollectief en verzeker je van een kwalitatief goed, scherp geprijsd aanbod en langdurige nazorg voor een compleet geïnstalleerd zonnestroomsysteem. De Consumentenbond is - net als in 2015 - in samenwerking met Vereniging Eigen Huis een inkoopactie gestart. Deze loopt tot maart 2017.

Via een eenvoudig stappenplan kun je je inschrijven voor het aanschaffen van zonnepanelen. Wij zoeken alles voor je uit en stellen zeer strenge kwaliteitseisen aan zowel de producten als de installatie. Ook de producenten van de aangeboden zonnepanelen en de omvormers zijn op kwaliteit onderzocht, inclusief een check op maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Via de online Dakcheck krijg je direct informatie over hoeveel je gaat besparen. Daarbij houden we meteen ook rekening met het terugvorderen van de btw. 

De voordelen op een rij:

  • Alles-in-1: dakinspectie, zonnepanelen, installatie, monitoring, 10 jaar productgarantie, 25 jaar vermogensgarantie, nazorg en service.
  • Je begint gelijk na installatie met besparen en verdient je investering in gemiddeld 7 jaar terug.
  • Je bent een jaar lang gratis lid van de Consumentenbond (leden ontvangen het boek Bespaar energie!) en Vereniging Eigen Huis.

Naar het Zonnecollectief

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.