icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief fietsstoeltjes

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Fietsstoeltjes.


2022

Test | 11 januari 2022

De populairste en beste fietsstoeltjes

Wat zijn de populairste en beste fietsstoeltjes volgens consumenten zoals jij? Bekijk de uitkomsten van honderden reviews.

2018

Nieuws | 21 augustus 2018

Waarschuwing: fietsstoeltje Jockey Comfort

Kinderen kunnen de sluiting van fietsstoeltje Jockey Comfort losmaken. Je kunt een nieuwe gordelset aanvragen bij fabrikant Britax Römer.

1 februari 2018

Kinderfietshelm kopen

Een fietshelm voor je kind is verstandig. Hoe kies je een goede?

29 januari 2018

Oude testuitslagen van fietsstoeltjes

In januari 2016 publiceerden we onze laatste test van fietsstoeltjes en in 2018 publiceerde onze Duitse collega's voor het laatst een test. Een aantal van deze geteste fietsstoeltjes voor voor- en achterop de fiets zijn nog verkrijgbaar. Wat waren onze bevindingen?

17 januari 2018

Bakfiets, fietskar en andere opties

Als je meer dan 2 kinderen hebt of veel spullen wilt meenemen op de fiets, zijn fietsstoeltjes niet voldoende. De opties op een rijtje.

17 januari 2018

Je baby meenemen op de fiets

Kan je kind nog niet zelfstandig zitten? Dan mag hij niet in een fietszitje. Toch zijn er manieren om je baby te vervoeren met de fiets, maar welke is de beste?

17 januari 2018

Veilige fietsstoeltjes

Alles over veilige fietsstoeltjes en spaakafschermers, plus een aantal handige tips.

17 januari 2018

Fietsstoeltje kopen: welk type heb je nodig?

Fietsstoeltjes zijn er voor zowel voorop als achterop. Waar moet je op letten bij aanschaf? Wij geven je een aantal tips.

16 januari 2018

Archief fietsstoeltjes

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Fietsstoeltjes.

16 januari 2018

Fietsstoeltjes

Zodra kinderen zelfstandig kunnen zitten, kunnen ze met je mee in een fietsstoeltje. We hebben geen recente test fietsstoeltjes. In het verleden bleken de kwaliteitsverschillen tussen fietsstoeltjes klein. Wel geven we informatie welke opties je hebt voor vervoer op de fiets in jouw situatie en hebben we van meer dan 200 ouders de ervaringen met verschillende fietsstoeltjes gebundeld.

2016

Nieuws | 14 juli 2016

Kinderfietshelmen getest

Onze Duitse collega’s van Stiftung Warentest testten 19 verschillende fietshelmen. Hun conclusie: elke fietshelm is beter dan geen, maar toch raden ze 4 modellen af.

Nieuws | 18 april 2016

Correctie en aanvulling publicatie fietsstoeltjes Consumentengids april

In het artikel over fietsstoeltjes (Consumentengids april 2016) zijn enkele onjuistheden in de richtprijzen en testoordelen geslopen.

26 februari 2016

Gebruikstips voor je kinderwagen

Hoe neem je je kindje het veiligst mee in de kinderwagen? En hoe kun je het best je kinderwagen schoonmaken? Laat je de wagen professioneel reinigen of ga je zelf aan de slag? Wij geven je een aantal tips.

2015

1 oktober 2015

Spaakbeschermers

Jaarlijks belanden kinderen op de eerste hulp doordat voeten tussen de spaken van een fiets beklemd raken. Voetbeschermers bieden uitkomst. Wij probeerden een aantal uit.

Nieuws | 21 augustus 2015

Terugroepactie Hamax Zenith

Hamax houdt een terugroepactie voor het fietszitje Zenith Relax (artikelnummers HAM 553052 en HAM 553062). Je kunt het zitje terugbrengen naar de winkel waar je het gekocht hebt.


Filter op artikelen

Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in