icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De beste stadsfietsverzekering

Wij hebben verschillende verzekeringen van stadsfietsen getest. Tijdens de test hebben we stadsfietsen in 3 prijsklassen ingedeeld: €750, €1000 en €1500. Hiervan hebben we de premies bekeken. De beste doorlopende fietsverzekering scoorde een 8,5. Een andere verzekeraar scoorde ook prima met een 8,1.

Rien Meijer
Rien Meijer

Expert Geld & Verzekering


De best geteste stadsfietsverzekeringen

Lees alles over de geteste stadsfietsverzekeringen, kooptips, Beste uit de Test en Beste Koop. Bekijk de testresultaten (alleen voor leden). Geen lid? Maak kennis met de Consumentenbond en krijg direct toegang. 

Bekijk de testresultaten
 • Fiets verzekerin

  Richtprijs € 38,-

  Testoordeel 8,2

  0 reviews

 • Fiets verzekerin

  Richtprijs € 43,-

  Testoordeel 8,2

  0 reviews

Kies de beste fietsverzekering

Beste fietsverzekering

Wij testten de fiets- en e-bike-verzekeringen van onder meer ANWB/Unigarant, Enra en Univé op tal van aspecten. Zorg dat je de beste verzekering voor jouw fiets en e-bike kiest en bespaar tientallen euro's aan premie per jaar! Bekijk de testresultaten en bespaar direct door de beste fiets- of e-bikeverzekering af te sluiten.

Onafhankelijk onderzoek

Wij testen producten en diensten onafhankelijk, daardoor kun je op ons advies vertrouwen.

Wil je dat wij onafhankelijk onderzoek kunnen blijven doen? Sluit je aan bij de Consumentenbond. Je bespaart daarbij tot honderden euro's per jaar en profiteert van vele voordelen!

Bekijk de testresultaten