icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Helepolis stopt verkoop verzekeringen

Nieuws
|
Helepolis stopt per direct met de verkoop van verzekeringen. Dit betekent dat je geen nieuwe fiets- of e-bikeverzekering meer kunt afsluiten bij het dochterbedrijf van Enra. De lopende Helepolis-verzekeringen blijven gewoon tot de einddatum actief.
Rien Meijer

Rien Meijer , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op: 20 maart 2015

De fietsverzekeringen van Helepolis (looptijd 3 jaar) werden onder meer aangeboden bij Halfords, de winkelketen die eind 2014 failliet ging. In de tests van de Consumentenbond eindigden de polissen steevast onderin; in de Consumentengids van juni 2014 kreeg de gewone fietsverzekering van Helepolis als Testoordeel een 6,2 en de verzekering voor elektrische fietsen een 6,6.

Pechhulp in heel Europa

Op de eigen website worden consumenten verwezen naar de (veel beter scorende) verzekeringen van moederbedrijf Enra. Bij Enra bieden alle fiets- en e-bikeverzekeringen met volledigcascodekking sinds 29 maart 2015 standaard pechhulp in heel Europa. De verzekeraar lanceerde tevens een pechhulp-app.

Bekijk de voorwaarden en premies van alle fiets- en e-bikeverzekeringen in onze online vergelijker.

Bron: Helepolis

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.