icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Univé scoort met nieuwe fietsverzekering

Nieuws
|
Univé is als beste uit de test gekomen bij de jongste Consumentenbond-test van fiets- en e-bikeverzekeringen. Met een Testoordeel van 8,1 voor de ‘gewone’ fietsverzekering liet Univé concurrenten als Enra, Unigarant en de ANWB achter zich. Voor de e-bikeverzekering scoorde Univé zelfs een 8,4.
Rien Meijer

Rien Meijer , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op: 27 mei 2014

Met name het feit dat Univé de oude, 3-jarige polis verzekering inruilde voor een doorlopende polis wordt door de Consumentenbond gewaardeerd. Met een doorlopende verzekering betaal je de premie per maand in plaats van in één keer voor 3 jaar vooruit, en voorkom je dat je een hoop geld kwijt bent als je fiets bijvoorbeeld na enkele maanden al gestolen wordt. Bij de e-bikeverzekering is bovendien een pechhulpdekking toegevoegd en is schade aan de accu zonder mitsen en maren gedekt.

Lees hier onze Eerste indruk van de vernieuwde fietsverzekering van Univé. De complete test met alle fiets- en e-bikeverzekeringen lees je in het juni-nummer van de Consumentengids, die op 27 mei is verschenen. Vergelijk de premies en voorwaarden in onze online vergelijker.

Bron: de Consumentenbond

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.