icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Gebruikstips

Gebruikstips financieel adviseur

Een financieel adviseur kun je raadplegen als je advies nodig hebt bij het afsluiten van je hypotheek (eigen woning) of voor het aanvullen van je pensioen. Waaraan voldoet een goede financieel adviseur? Beoordeel je financieel adviseur of lees meer over service-abonnementen (pas op!) en contact na het advies.

Barbara van der Est
Barbara van der Est

Expert Geld & Verzekering

Bijgewerkt op:  26 februari 2018


1
Beoordeel je adviseur

Onlangs een financieel adviseur bezocht? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring. Met het schrijven van een review help je anderen bij het zoeken naar een goede financieel adviseur. Je helpt ook de adviseur, want die kan zijn dienstverlening verbeteren. En wij gebruiken je beoordeling bij onderzoek naar de dienstverlening van adviseurs.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring

Gebruikstips_beeld1_100

2
Serviceabonnementen

Wees op je hoede als je bij het afsluiten van de hypotheek een service-abonnement krijgt aangeboden. Het gaat om fikse bedragen en daarmee ben je er vaak nog niet. Wie een service-abonnement afsluit bij een hypotheek betaalt bij de grote hypotheekketens €10 tot €37 per maand. De diensten verschillen sterk per abonnement en keten, net als de abonnementskosten.

Meer over serviceabonnementen  

Gebruikstips_beeld2_50

3
Contact na je advies

Een goede adviseur neemt na het afsluiten van bijvoorbeeld een hypotheek nog regelmatig contact op. Bijvoorbeeld als zich wijzigingen voordoen in de belastingwet of andere belangrijke zaken die jou als klant aangaan. Hij volgt de vermogensopbouw van de klant en evalueert regelmatig of de financiële doelstellingen en wensen gehaald worden.

Gebruikstips_beeld3_50
illust-dossier-probleem-community
Community

Hulp nodig?

Waar moet een goede financieel adviseur aan voldoen? En wat zijn de extra services die een financieel adviseur kan bieden? En wat kost dat eigenlijk; een advies voor mijn hypotheek? Stel je vraag aan de Community of deel zelf je kennis en ervaring.

We zijn de topics aan het ophalen...