icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Aanpassing zoekresultaat Advieskeuze.nl

Nieuws | Het is niet makkelijk om de juiste financieel adviseur te vinden. Advieskeuze.nl wil jou hierbij beter helpen. Per 1 oktober zijn er 2 belangrijke wijzigingen in het zoekresultaat op de website van Advieskeuze.nl. Aan de hand van 2 schermafbeeldingen laten wij de aanpassingen in het zoekresultaat zien.
Barbara van der Est
Barbara van der Est

Expert Geld & Verzekering

Gepubliceerd op:  7 oktober 2015

Aanpassing zoekresultaat Advieskeuze

Gecontroleerde data

Het is belangrijk dat je op basis van betrouwbare informatie je keuze kunt maken. De eerste wijziging is dat er standaard een filter aan staat (zie pijl links op afbeelding 2). Hierdoor zijn alleen kantoren zichtbaar die zijn gecheckt door Advieskeuze.nl. De data die wordt gecheckt zijn:

  • contactgegevens
  • tarieven
  • openingstijden

Dit is belangrijk om een goede vergelijking te kunnen maken. Wil je alle kantoren zien, dan kun je het filter uitzetten.

Andere weergave score

Het ene kantoor heeft meer cijfers dan het andere. De tweede wijziging is dat Advieskeuze.nl nu sorteert op de meest recente review in plaats van de gemiddelde score van alle reviews. Actuele reviews geven je vaak een betrouwbaarder gevoel. Wie alle reviews wil zien kan op de naam van het advieskantoor klikken.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

  Advieskeuze.nl-tot-1-oktober-220-x-170

Afbeelding 1: Zoekresultaat tot 1 oktober 2015

 

  Advieskeuze.nl-per-1-oktober-220-x-170
 Afbeelding 2:  Zoekresultaat vanaf 1 oktober 2015


Lees meer over financieel advies: