! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Alle artikelen

Artikelen binnen Gezond eten


Artikelen binnen dit onderwerp

  • Microplastics in producten

    Microplastic zit overal. Velen maken zich er weleens zorgen over. Deze kleine plasticdeeltjes kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en het milieu. Hoe voorkom je dat je er onnodig aan wordt blootgesteld?
    17 juni 2020
  • Eten inkopen en bewaren

    Door verstandig met eten om te gaan blijf je gezond en duurzaam, ook als je een voorraadje in je kast wilt aanleggen. Wij geven je tips.
    11 augustus 2020
  • Duurzaam eten

    Als je duurzaam eet houd je rekening met milieu, mens en dier. Wat houdt dat precies in en wat komt daar allemaal bij kijken?
    28 november 2019
  • Duurzaam boodschappen doen

    Duurzaam boodschappen doen is beter voor mens, dier en milieu. Wij geven je een aantal tips om duurzaam boodschappen te doen.
    2 februari 2021
  • Nieuwe eiwitten

    De tijd dat vooral tofu en tempé het plantaardige antwoord waren op vlees is allang voorbij. Het aanbod van eiwitalternatieven groeit enorm.
    28 november 2019
  • Verpakkingsafval verminderen

    Bewust omgaan met verpakkingen helpt tegen milieubelasting. Wij geven je tips over hoe je dit doet.
    12 december 2019
  • Tips tegen voedselverspilling

    Met kerst kopen en koken we extra veel. Voedsel weggooien is zonde. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Met deze tips tegen voedselverspilling gooi je met gemak ook tijdens de feestdagen een stuk minder weg.
    8 december 2020
  • Duurzaam vlees direct van de boer

    Met 'crowdbutching' bestel je vlees direct bij de boer. Dat is goed voor dier, boer en milieu. En het voorkomt voedselverspilling. Hoe werkt het?
    28 februari 2020
  • Duurzame vis: lastig kiezen

    Koop je duurzame vis, dan blijft de schade aan de visserij beperkt. Toch weten we nog niet veel over duurzame vis. Wat is het? En hoe maak je een verantwoorde keuze?
    21 februari 2021

Artikelen binnen Gezond eten

Alle artikelen

Artikelen binnen Gezond eten