Veel gestelde vragen over
Artikelen binnen dit onderwerp
10 vragen over yoghurt en kwark
Roer of stand, Grieks of IJslands, met een smaakje of met extra eiwit. Er zijn allerlei soorten yoghurt en kwark. Wat zijn de verschillen? Tien veelgestelde vragen over yoghurt en kwark.18 december 20197 vragen over biergist
Ben je moe, heb je last van acne of wil je niet door muggen worden gestoken? Biergist is dan een veelgebruikt huismiddeltje. Maar werkt het ook?18 december 20199 vragen over acrylamide
Hoe komt acrylamide in ons eten terecht en hoe ongezond is het precies?18 december 201910 vragen over brood
Brood is ongezond, havermout is beter. Waar of onzin? Wij behandelen 10 vragen over brood.28 juni 2020Antibiotica in vlees
Bij rauw vlees kun je ESBL aantreffen. Dit kunnen ziekmakende bacteriën zijn, die resistent worden voor sommige antibiotica.27 november 2019Vragen over vegetarisch, flexitarisch en veganistisch eten
Waar flexitariërs af en toe vlees van het menu schrappen, zeggen anderen vlees helemaal vaarwel. Wat betekent dit voor je gezondheid?16 december 2019