icon-menulogo_footerpredssymbol-afradersymbol-bestekoopsymbol-besteuittest
Maak gratis kennisInloggen
Maak gratis kennisInloggen

Homecinema-sets

Het geluid uit platte tv’s komt is vaak niet geweldig. Voor beter geluid kun je een homecinema-set kopen. Je kunt kiezen uit 2.1 of 5.1 varianten. Met onze tips vind jij het ideale systeem.

Nieuw & interessant

 • Artikel homecinemaset of soundbar
  23 mei.

  Internetdiensten en netwerkaansluitingen

  Homecinema-sets met een Blu-rayspeler beschikken steeds vaker over toegang tot een internetdienst. Daarnaast kunnen ze soms ook worden aangesloten op een thuisnetwerk.

 • Artikel zelf je homecinemaset samenstellen
  23 mei.

  Homecinema-set aansluiten

  Om optimaal te kunnen genieten van het geluid uit een homecinema-systeem moeten de speakers zodanig worden neergezet dat je ook echt het geluid om je heen kunt waarnemen. Meestal is het nodig om de boxen ook afzonderlijk in te stellen voor een goed surroundgeluid.

 • Spotify-eerste-indruk
  Eerste indruk  |  12 jun.

  Spotify

  Spotify is een populaire streaming muziekdienst, waar je een ruime muziekcollectie kunt beluisteren zonder die te kopen. Voor €10 luister je zonder reclame, maar het is ook mogelijk om een gratis account te maken. Wij kijken of dit bevalt en waarom je nog zou betalen voor een abonnement.

   295 reacties
Community

Hulp nodig of vragen?

Wil je meer weten over een product? Nieuwsgierig wat de ervaringen zijn van anderen? Stel je vraag op de Community of deel zelf je kennis en ervaring.