icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Je huis en tuin inrichten

Hoe wil je je nieuwe huis gaan indelen? Wat zijn je plannen voor je tuin? En hoe maak je je nieuwe huis veilig voor kleine kinderen? Met onze tips en checklists helpen we je graag op weg.
Else Meijer
Else Meijer

Expert Woning & Huishouden

overzicht - je huis en tuin inrichten

Apps als hulp om je huis in te richten

Ideeën uitwerken voor een nieuwe indeling of inrichting van je huis... Voor de één is dat een leuke onderneming, voor een ander vooral stressvol. Handige hulpjes daarbij zijn altijd welkom. Zo zijn er diverse apps die je beloven te helpen bij je keuzes voor de inrichting. Wij bekeken of je er ook echt iets aan hebt aan de volgende apps:

Kinderen en veiligheid in huis

Heb je kleine kinderen? Dan wil je natuurlijk je nieuwe huis kindveilig maken. Met een degelijk traphekje en praktische stopcontactbeveiliging maak je een goede start. Maar denk ook aan veilige raambekleding: gordijnen, luxaflex en lamellen met koorden vormen een risico. Lees onze veiligheidstips.  

Checklist of verhuiscoach

Niets is zo ontbeerlijk als een fijne afvinklijst voor je verhuizing. Wat kun je het beste wanneer regelen? En waar moet je ook alweer aan denken? De Consumentenbond gaat een stap verder met de Verhuiscoach. Stap voor stap denken we met je mee in de fases van je verhuizing.

Nieuw & interessant

 • annuiteitenhypotheek

  Iedereen wil een nieuw huis

  Vraag maar eens rond in je vriendenkring; het lijkt wel of iedereen is verhuisd, gaat verhuizen of wil verhuizen. Recente cijfers van het CBS bevestigen dit.

 • overzicht - praktisch regelen

  Praktisch regelen

  Een verhuizing gaat standaard gepaard met veel plannen en afvinklijstjes. Naast de ultieme verhuischecklist helpen we je graag met praktische tips en aandachtspunten om je verhuizing zo vlekkeloos mogelijk te maken.

 • 201603 Tuinieren 1

  Goedkoopste winkels voor tuinartikelen

  Een grasmaaier of heggenschaar kun je natuurlijk in het tuincentrum kopen. Maar het kan ook online. Zijn webwinkels goedkoper dan ‘echte' winkels? Waar kun je nog meer op letten om je uitgaven binnen de perken te houden?

 • overzicht - verbouwen en klussen

  Verbouwen en klussen

  Klussen en verbouwen in je nieuwe huis? Je kunt ervoor kiezen om dit uit te besteden aan bijvoorbeeld een schilder of aannemer. Lees onze tips om een goede vakman te vinden en om de kosten in de gaten te houden.