icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis

icoon nieuw huis

2017

Nieuws | 28 juli 2017

Nieuwe dienst: Verhuizen met de Consumentenbond

Consumenten die verhuizen naar een nieuwe koop- of huurwoning kunnen vanaf vandaag terecht op het 'Nieuw huis' platform van de Consumentenbond. Praktische informatie, een checklist en een e-mailservice helpen verhuizende consumenten op weg.

21 juli 2017

Praktisch regelen verhuizing

Een verhuizing gaat standaard gepaard met veel plannen en afvinklijstjes. Naast de ultieme verhuischecklist helpen we je graag met praktische tips en aandachtspunten om je verhuizing zo vlekkeloos mogelijk te te laten verlopen.

9 juli 2017

Inrichtingsapp Floor Plan Creator

Maak professionele plattegronden en bekijk ze in 3D om je huis in te richten met Floor Plan Creator. Is deze gratis app gebruiksvriendelijk? Wij probeerden het uit.

26 juni 2017

Inrichtingsapp MagicPlan

MagicPlan is een gratis app om professionele plattegronden te maken en de ruimtes in te richten. Hoe werkt het? Wij probeerden de app uit.

22 juni 2017

Inrichtingsapp Roomle

Roomle is een gratis app om professionele plattegronden te maken met je eigen foto's, je ruimte in 3D te bekijken of om je huis in te richten met virtuele meubilair die je ook kunt kopen. 

Nieuws | 20 juni 2017

Iedereen wil een nieuw huis

Vraag maar eens rond in je vriendenkring; het lijkt wel of iedereen is verhuisd, gaat verhuizen of wil verhuizen. Recente cijfers van het CBS bevestigen dit.

19 juni 2017
19 juni 2017

Je huis en tuin inrichten

Hoe wil je je nieuwe huis en tuin indelen? En hoe maak je je nieuwe huis veilig voor kleine kinderen? Met onze tips en checklists helpen we je graag op weg.

2016

7 april 2016

Veiligheidstips voor traphekjes

In onze test vonden we veel onveilige traphekjes die wel een veiligheidscertificaat dragen. Waar kun je zelf op letten in de winkel?

29 februari 2016

Goedkoopste winkels voor tuinartikelen

Een grasmaaier, heggenschaar of bladblazer kun je natuurlijk in het tuincentrum kopen, of in de bouwmarkt. Maar steeds vaker kan het ook vanuit de luie stoel, online dus. Bij wie ben je het goedkoopst uit?


Filter op artikelen

Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in