icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

2017

Eerste indruk | 28 september 2017

NVM Online bieden

Met NVM Online bieden kun je online een bod uitbrengen op een woning. Handig is dat je zo sneller kunt bieden dan via de gebruikelijke weg. Nadeel is wel dat het uitlokt tot ‘overbieden’.

Nieuws | 22 augustus 2017

Onverklaarbaar hoge kosten bij hypotheekwijzigingen

Hypotheekbanken jagen consumenten vaak onnodig op hoge kosten bij de aanpassing van hun hypotheek. Zij rekenen hoge kosten en verplichten consumenten om een hypotheekadviseur in te schakelen.

Nieuws | 28 juli 2017

Nieuwe dienst: Verhuizen met de Consumentenbond

Consumenten die verhuizen naar een nieuwe koop- of huurwoning kunnen vanaf vandaag terecht op het 'Nieuw huis' platform van de Consumentenbond. Praktische informatie, een checklist en een e-mailservice helpen verhuizende consumenten op weg.

30 juni 2017

Koopcontract nieuw huis

Een belangrijke stap op weg naar je nieuwe huis is het koopcontract. Meestal maakt de verkoopmakelaar deze overeenkomst. Dat is een extra reden om goed te kijken of de juiste dingen erin staan.

28 juni 2017

Wat kan de notaris nog meer voor je doen?

Als je een huis koopt, ga je naar de notaris voor het tekenen van de leveringsakte en de hypotheekakte. Het is slim om vooraf uit te zoeken of je nog meer zaken bij de notaris zou moeten regelen.

28 juni 2017

Hoe vind ik een goede notaris?

Als je een huis koopt, heb je een notaris nodig. Onder andere voor de leverings- en hypotheekakte. Maar hoe kies je een notaris en wat zijn de belangrijkste zaken om op te letten?

23 juni 2017

Hoeveel kan ik lenen?

De eerste stap op weg naar een nieuw droomhuis, begint met een gortdroge vraag: hoeveel kan ik lenen? Een goede berekening vooraf geeft duidelijkheid en voorkomt dat je in de verkeerde prijscategorie gaat zoeken.

Nieuws | 20 juni 2017

Iedereen wil een nieuw huis

Vraag maar eens rond in je vriendenkring; het lijkt wel of iedereen is verhuisd, gaat verhuizen of wil verhuizen. Recente cijfers van het CBS bevestigen dit.

19 juni 2017

Archief Huis kopen

Introductie

19 juni 2017

Huis kopen

Het is zover, je hebt je droomhuis gevonden. Naast het regelen van een hypotheek zul je wellicht op zoek moeten naar een notaris om de koop officieel te maken. Hoe vind je een goede notaris en waar let je nog meer op?

25 april 2017

Peerby

Via Peerby.nl leen je spullen van mensen in de buurt of kun je zelf spullen beschikbaar stellen om uit te lenen. Duurzaam en kostenbesparend!

25 april 2017

Delen, lenen, ruilen en weggeven

Een overzicht van handige websites om spullen te delen, te lenen, te ruilen of weg te geven.

2012

12 september 2012

Duurzaam wonen

Met relatief kleine investeringen kun je veel energie besparen en duurzaam wonen. Koop je een nieuwe, duurzame woning dan krijg je soms extra korting op de hypotheek.


Filter op artikelen

Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in