icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Doe 't zelf-check: samenwerking met Ikbenfrits.nl

De Doe ’t zelf-check, waarmee je gratis online berekent of je kunt besparen op je huidige hypotheek is van onafhankelijke online hypotheekadviseur Ikbenfrits.nl en beoordeeld door de Consumentenbond. Lees voor je gebruikmaakt van de check deze pagina aandachtig door.

Barbara van der Est

Barbara van der Est , Expert Geld & Verzekering Bijgewerkt op:19 september 2018


Ikbenfrits

Ikbenfrits.nl verzorgt het advies van de Doe 't zelf-check, waarmee je in 10 minuten gratis online berekent of je kunt besparen op je hypotheek.

Inhoudelijk heeft de Consumentenbond geen bemoeienis. Ikbenfrits.nl heef een vergunning om hypotheekadvies op maat te geven. Ikbenfrits.nl staat ingeschreven bij de AFM onder vergunningsnummer 12018322.

Persoonlijk hypotheekadvies

De Consumentenbond biedt uitgebreide informatie over hypotheken, maar geeft zelf geen persoonlijk hypotheekadvies. Omdat we het belangrijk vinden dat consumenten kunnen bepalen of oversluiten van de hypotheek zinvol is, zijn we op zoek gegaan naar een samenwerkingspartner die wel gemachtigd is om hypotheekadvies op maat te geven.

Onze keuze is gevallen op Ikbenfrits.nl, omdat deze online hypotheekadviseur, net als de Consumentenbond, volledig onafhankelijk is. Daarnaast sluit het oversluitadvies van Ikbenfrits.nl aan bij onze normen.

Hypotheek oversluiten: kies een adviseur

Consumenten die gebruikmaken van de gratis online Doe 't zelf-check, hebben geen verplichtingen naar Ikbenfrits.nl of de Consumentenbond. Consumenten die besluiten hun hypotheek over te sluiten kunnen zelf een adviseur kiezen die hen hierbij helpt of dit doen via Ikbenfrits.nl.

Hypotheek oversluiten via Ikbenfrits.nl

Wil je voor het oversluiten van je hypotheek gebruikmaken van de expertise van Ikbenfrits.nl? De 'Doe 't zelf-check' is gratis. Als je dat wilt, krijg je ook gratis een telefonische toelichting op de resultaten van de online check.

Kies je ervoor je hypotheek via Ikbenfrits.nl over te sluiten? De kosten voor het begeleiden van het oversluiten van je hypotheek door Ikbenfrits.nl zijn €1500 (exclusief bijkomende kosten, zoals notaris- of taxatiekosten).

Vragen?

Bel met Ikbenfrits.nl: 020 - 235 85 30

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur.

Consumentenbond ontvangt geen vergoeding

De Consumentenbond ontvangt geen vergoeding van Ikbenfrits.nl voor consumenten die via de Consumentenbond gebruikmaken van de dienstverlening van Ikbenfrits.nl.

Privacy Statement

De Consumentenbond heeft geen toegang tot de gegevens die je achterlaat in de 'Doe 't zelf-check'. Wij raden je aan de Privacy Statement van Ikbenfrits.nl aandachtig te lezen.

Bekijk ook:

 

Doe 't zelf-check: besparen op je hypotheek

Snel weten of je kunt besparen op je hypotheek door oversluiten of rentemiddelen? Doe in 10 minuten de gratis online Doe ‘t zelf-check.
Op basis van de door jou ingevulde gegevens berekenen we of oversluiten of rentemiddelen voordelig is. Helemaal gratis en je hebt direct resultaat!

De 'Doe 't zelf-check' ontwikkelden we samen met Ikbenfrits.nl.

huiskopen-rente

Artikelen binnen Hypotheek aanpassen en besparen

Alle artikelen

Nieuw & interessant

 • rentemiddelen-bijkomendekosten
  19 sep.

  Rentemiddeling: bijkomende kosten

  Rentemiddelen kost geld. Bij een aantal banken betaal je niet alleen een boeterente of renteopslag. De bank kan eisen dat de renteaanpassing alleen plaatsvindt na bemiddeling van een adviseur.
 • Artikelen_persoonlijkeleningofdoorlopendkrediet
  12 sep.

  Persoonlijke lening of doorlopend krediet

  Als je geld nodig hebt kijk je vaak eerst naar een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Je kunt besparen bij een voordelige aanbieder.
 • even-voorstellen

  Video's: Stap voor stap een nieuw huis kopen

  Adil en Laura kochten hun eerste huis. Bij een nieuw huis moet er veel geregeld worden. Speciaal voor een videoreeks volgen wij hen in alle stappen. Van het afsluiten van de hypotheek, het regelen van verzekeringen tot de verhuizing. Kijk je mee?

 • eerste-huis-kopen

  Nieuw huis?

  Wij helpen je stap voor stap op weg. Van de ultieme verhuischecklist tot de beste verhuisdoos.