icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Bespaar met het Energiecollectief |

Schrijf je nu in

Energiecollectief icon

Duitse Volksbank verrast door naamgenoot

Nieuws | Bij de Duitse Volksbank Emmerich-Rees is verbaasd gereageerd op de aangekondigde naamswijziging van de SNS Bank. Deze holding, waar onder meer ASN Bank, RegioBank en SNS bij horen, gaat vanaf 1 januari 2017 verder als de Volksbank N.V.
Rien Meijer
Rien Meijer

Expert Geld & Verzekering

Gepubliceerd op:  13 oktober 2016

sns bank gebouw

Via tussenpersoon Smartfee.nl biedt de Volksbank Emmerich-Rees al enkele jaren de Duitse Volksbank Hypotheek aan in ons land. Die sprong er lange tijd uit vanwege de lage rente (in combinatie met zeer strikte voorwaarden) maar momenteel hoort de Volksbank Hypotheek allesbehalve tot de voordeligste in onze online vergelijker.

Directe concurrent

Niettemin is de Volksbank Emmerich-Rees een directe concurrent van de diverse labels van de Néderlandse Volksbank. De Duitsers weten nog niet of ze stappen gaan ondernemen tegen hun aanstaande naamgenoten.

Lees ook:


 

Nieuw & interessant

 • eerste-huis-kopen

  Nieuw huis?

  Wij helpen je stap voor stap op weg. Van de ultieme verhuischecklist tot de beste verhuisdoos.

 • even-voorstellen

  Videoreeks: nieuw huis, nieuw avontuur

  Adil en Laura kochten hun eerste huis. Bij een nieuw huis moet er veel geregeld worden. Speciaal voor een videoreeks volgen wij hen in alle stappen. Van het afsluiten van de hypotheek, het regelen van verzekeringen tot de verhuizing. Kijk je mee?

 • keuken-agresieve-verkoop-Nieuws
  Nieuws  |  20 nov.

  Afkoelingsperiode nodig in agressieve keukenbranche

  37% van de consumenten die een keuken willen kopen, voelt zich onder druk gezet door agressieve verkoopmethoden. Dat blijkt uit een enquête van de Consumentenbond onder 7000 panelleden.
 • looptijdrente-eersteindruk
  Eerste indruk  |  14 nov.

  Looptijdrente.nl

  Looptijdrente.nl vergelijkt hypotheekrentes. Bijzonder is dat deze vergelijker rekening houdt met banken die de rente tijdens de rentevaste periode automatisch verlagen.