icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Duitse Volksbank verrast door naamgenoot

Nieuws | Bij de Duitse Volksbank Emmerich-Rees is verbaasd gereageerd op de aangekondigde naamswijziging van de SNS Bank. Deze holding, waar onder meer ASN Bank, RegioBank en SNS bij horen, gaat vanaf 1 januari 2017 verder als de Volksbank N.V.
Rien Meijer
Rien Meijer

Expert Geld & Verzekering

Gepubliceerd op:  13 oktober 2016

sns bank gebouw

Via tussenpersoon Smartfee.nl biedt de Volksbank Emmerich-Rees al enkele jaren de Duitse Volksbank Hypotheek aan in ons land. Die sprong er lange tijd uit vanwege de lage rente (in combinatie met zeer strikte voorwaarden) maar momenteel hoort de Volksbank Hypotheek allesbehalve tot de voordeligste in onze online vergelijker.

Directe concurrent

Niettemin is de Volksbank Emmerich-Rees een directe concurrent van de diverse labels van de Néderlandse Volksbank. De Duitsers weten nog niet of ze stappen gaan ondernemen tegen hun aanstaande naamgenoten.

Lees ook:


 

Nieuwste artikelen

Nieuw & interessant

 • werkgeversverklaring
  6 jul.

  Checklist werkgeversverklaring

  De werkgeversverklaring is een belangrijk document bij de hypotheekaanvraag. Het bevat vaak fouten of is onvolledig. Dit kan de hypotheekaanvraag vertragen. Gebruik onze checklist.
 • Artikelen_overstappenanderekoopwoning
  Nieuws  |  5 jul.

  Hypotheek zonder werkgeversverklaring

  Een hypotheek aanvragen met een digitaal verzekeringsbericht van het UWV in plaats van een werkgeversverklaring kan bij steeds meer hypotheekverstrekkers. Voorwaarde is wel dat dit gebeurt via een adviseur die deelneemt aan het project 'Handig!’.
 • verhuischecklist-deurposter

  Gratis verhuischecklist

  Ga je verhuizen en wil je zeker weten dat je niks vergeet? Met de ultieme checklist heb je alles op een rij.

 • eerste-huis-kopen

  Nieuw huis?

  Wij helpen je stap voor stap op weg. Van de ultieme verhuischecklist tot de beste verhuisdoos.